Ahojte som v 12tt už asi od 7tt mam neznesiteľne pálenie močovej rúry. Bola som u lekára predpísala mi jednorazové Monural atb výsledok z kultivácie mocu aj z výteru bol enterokok. Problémy neprestávali predpísala mi Zinnat. Zabral na 4 dni a idem sa dnes zblázniť. Všetko ma Pali, reže, Stipe. Som po potrate čiže toto mi ozaj nepridáva. V pondelok idem k urologovi. Prosím Vás mal niekto niečo podobne ? Zabralo mu niečo? Prečítala som xy diskusii avšak kopec prípravkov nie je vhodne pre tehotne, takže som dosť limitovaná. Hygienu dodržiavam absolútne teraz na vaginu nepoužívam žiadne mydlo nic,periem na 95 stupňov, umývam ruky vždy a už fakt nevladzem. Prosím nech sa mi ozve niekto kto si tým prešiel. A najmä či ma zdravé dieťa. Ja som psychicky už dnes na dne, lebo fakt mam totálnu zníženú kvalitu života. V podstate sa to ťahá už viac ako mesiac s krátkymi prestávkami kedy mi bolo o čosi lepšie.
@ivana3111 viem že je to z konečníka, tanga nenosím, používam len bavlnené prádlo, blokurimu (dmanoza) užívam už niekoľko týždňov, jedine čo nerobím je sprcha po potrebe
A nejaké poriadne probiotika skus ešte lebo to veľmi súvisí aj s imunitou a ta v tehotenstve klesá ..skus probio kvalitné aj v tabletkách.
@ivana3111 to užívam tiež perorálne asi dva mesiace bez zmeny
@ivana3111 bože a koho si bola? Lebo tiež tak idem 😬 lebo už neviem vydržať ale lekár tam mal fajn hodnotenie
Hlavne to nevzdávaj ono ak je lekár odborník určite zváži pre a proti ale ešte máš pred sebou dosť mesiacov aby si sa ťahala si zápalom, môže to prejsť na mocovy mechur minimálne a potom aj na obličky a to už je riadny pruser. Poriadnu kultivaciu, poradu s lekárom. Držím palce, bude to ok neboj. ♡
@ivana3111 pozerám ty si z Košíc tak ja zas riešim v BA, každopádne ešte aj pitný režim mam tip top a nič denne sa trápim
@ivana3111 ďakujem pekne, verím že to nejak vybojujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mala som enterobaktera, je to z konečníka ja som to mala kvôli tangacom, treba používať bidet, bavlnené prádlo a mne veľmi pomohl Dmanosa forte. Podľa kultivacie mali vyjsť najcitlivejsie atb s tým ze treba zvážiť riziko a prínos. Ja som mala po týždni zápalu už aj krv v moci kvôli tomu.