Prosím Vás , som v 8 mom mesiaci tehotenstva a neviem čo robiť , našla som si zubný kaz , ale v práci musím dokončiť veľa vecí ešte a mám na to už len týždeň.
Viete mi poradiť či toto počká do pondelka a dovtedy by som to riešila paralenom alebo mám radšej dnes odísť skôr a utekať k zubárovi?
Ďakujem veľmi pekne
Utekat k zubarovi radsej
tak predpokladam, ze ten kaz tam nie je jeden den, takze pocka.. ak ale boli, treba minimalne volat zubarovi a riesit s nim, ci vas vezme alebo ako to riesit... navsteva zubara je vec hodiny dvoch ak je dohodnuta, takze sa potom clovek moze v klude a bez bolesti zase venovat praci
Ak boli, utekala by som hned k zubarovi. Ak nie.. ja som bola na preventivke v 7m a kaz mi ide robit teraz v novembri, 3m po porode - lebo nebolel - a prislo mu aj mne zbytocne rypat sa v tom
Ak boli hneď k zubárovi. To live aj babu škodiť. Zubar dá i jekciu ktorá sa môže aj v tehotenstve, babu neublíži, skôr ta bolesť a infekcia. Ani paralen sa nesmie veľmi
@ronie338 tak slabšie bolí len som ešte dva týždne prechladnutá neviem poriadne dýchať, lekárka ma odmietla vyšetriť vraj mam jest len paralen a nič viac maximálne sanorin si dat do nosa ten mi v lekárni odmietli dat lebo boli zhrozeni že také ja nemôžem.
To treba ošetriť. A čím skôr
neviem preco boli v lekarni zhrozeni.. ale kvapky do nosa tehotne zeny pouzivaju... polovica porodnice si kvapkala nos (myslim ze pinosol je je aj pre tehotne), lebo nevedeli dychat kvoli suchej sliznici a co ja viem comu... a duplom ak to odporuci lekar.
fakt niektori by nechali tehotnu zenu skapat bez pomoci ak nebodaj ochorie :D
V 8 mes som so normálne dávala Muconasal mala dom tehotenské nádchu umrela by som asi 🙈 a v lekárni no co ich do toho pokiaľ sa nepýtam radiť mi nebudú...keď zub boli treba ísť na pohotovosť alebo ráno k zubárovi dotovať sa paralelnom nepomôže kaz je infekcia a toto je už dosť veľký kaz takže zo dňa na deň sa nespravil niekde sa niečo zanedbalo...zubna sestra
Otrasne. Koľko si nebola u zubára...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak vás to bolí a robí problemy pri jedení práca počká