Ahojte dámy, chcela by som sa Vás opýtať či ste sa nestretli s takýmto prípadom. Som prvorodička v 18 tt a občas mávam bolesti (pichnutia) v podbruší, mám pocit, že je to v oblasti ako keby vaječníkov. Neviete mi poradiť o čo by mohlo ísť?. Bola som s tým aj u doktorky, zistila mi že mám Gardenellu vaginalis, kde mi predpísala Dalacin V 2%, počas užívania som nemala žiadne bolesti, ako som ho dobrala o niekoľko dní ma začalo „pichať“ v podbruší. Na základe toho mi doktorka predpísala Macmiror complex 500. Robila mi aj klasické vyšetrenie, ale nič nezistila (ani na indikačnom papieriku nebolo nič). Najnovšie výsledky z výteru ešte nemám. Viete mi prosím Vás poradiť? Ďakujem
Ahoj, ja som mala take pichanie pri chodzi. Cca po 4 minutach chôdze. Podla lekara, ako tu uz bolo spomenute, suvisi to s rastom maternice. Vcera na poradni mi doporucil davat si 3xdenne jednu tabletku magnezia.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
je to normalne a suvisi to s rastom maternice, aj ja som to mavala, niekedy dokonca dost silne. ale to skor na zaciatku. pokial teda nezistila nic doktorka, co by to mohlo sposobit