Ahojte.
Potrebujem Vasu pomoc,som uz zufala.Lezim druhy den v nemocnici a strasne ma boli pravy bok.nemozem ani chodit.Som v piatom mesiaci tehotenstva.Lekari si myslia ze mam zrasty po operacii slepeho creva,ktora bola pred 3 rokmi.mali ste niekto takuto skusenost?ako vam pomohli? Ja dostavam infuzky ale nic nepomaha iba to strasne boli.
@letuska007 a to ťa bolí stále alebo len občas?
Zatial vsetky testy co robia su negativne.nemam nic ani v krvy ani v moci:( boli to ked chodim,sedim iba ked lezim mam ako taky klud:(
Ja som mala strasne zrasty po prvej sekcii. Ale ziadne problemy som pocas druheho tehu nemala. Pri druhej sekcii mi ich cistili a davali dokopy, to cistenie trvalo dlhsie ako samotna sekcia. Teraz nemam ziadne problemy.
No tak zrasty sa potvrdili.ale uz ma pustili z nemocnice.som zvedava ako to bude dalej bolievat.ale budem pod dohladom primara aj mojej lekarky. Len musm mat kludovy rezim:(
@letuska007 zdravím ako vám zistili zrasty ďakujem za radu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@letuska007, trvaj na dalsich vysetreniach, samozrejme su obemedzene kedze si tehotna, s niecim co si myslia, by som sa neuspokojila. Treba si byt isty. Mozes mat nejaky zapal, cokolvek. Drzim ti palce.