Znížené trombocyty v 36. týždni

pandrejka
23. dec 2020

Ahojte 😊 mala by som otázku máte niektorá skúsenosť zo znížením trombocytov ku koncu tehotenstva ? Cely krvný obraz v poriadku len trombocyty klesajú 🙏🏻 Ďakujem 😉

kakakina
23. dec 2020

Ja som mala cele tehotenstvo znížené a aj po pôrode . Ale po pár rokoch sa mi upravili

pandrejka
autor
24. dec 2020

@kakakina a môžem sa spýtať že či ste mali normálny pôrod ? Alebo sú tam nejaké obmedzenia lebo na internete som čítala pár veci a dosť som sa zľakla a že či je bábätko v poriadku ..... lebo mám s toho strach ....

kakakina
24. dec 2020

@pandrejka mala som obe deti sekciou,ale deti boli v poriadku.Žiadne obmedzenia SIM nemala,len mi myslím dávali krvnú plazmu

kamajka
24. dec 2020

@pandrejka mala som malo trombocytov v kazdom tehotenstve, ale aj bielkoviny v moci a vysoky krvny tlak- preeklampsia, mam tri sekcie za sebou. Deti su zdrave. Neboj sa 🙂

pandrejka
autor
25. dec 2020

@kakakina môj gynekológ nič o cisárskom zatiaľ nepovedal a ani nenaznačil ... takze pravdepodobne pôjdem rodiť prirodzene preto mám s toho celkom obavu ....

pandrejka
autor
25. dec 2020

@kamajka len môj gynekológ so sekciou nejak neráta 😳 preto mám strach 🤞🏽 A preklepsiu vylúčili lebo v moci nemám bielkoviny a tlak v norme 🙏🏻

kakakina
25. dec 2020

@pandrejka ale sekcia vôbec nesúvisela s trombocytmi,ale keďže som sa neotvárala a mám aj problém s bedrovým kĺbom,lekár zvolil sekciu .Neboj poznám aj kamosku tiež mala znížené a obe deti porodila prirodzene

pandrejka
autor
25. dec 2020

@kakakina ďakujem veľmi pekne 🤞🏽

lilusikk
13. aug 2021

@kakakina dobrý deň chcem sa opýtať brali ste niečo aby sa zvýšili počas tehotenstva teráz mám ja taký problém trombocity mám 98 a strašne sa bojím 😞 koľko ste malí vy hodnotu trombocitov?

kakakina
13. aug 2021

@lilusikk nebrala som nič , pri pôrode som malo 102, ale potom sa mi pomaličky zvýšili

danielkadandy
14. dec 2023

@pandrejka
@lilusikk ako ste nakoniec dopadli s tymi znizenymi trombocytmi..ja to teraz riesim...vdaka 🙏❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre