Ahojte som 25 týždni tehotenstva a mám znamienko materské na boku prsníku dnes keď som sa sprchovala sa mi zachytil náramok o to znamienko. To sa mi stalo prvý krát a ten náramok nosím na ruke stále už niekoľko rokov. Zabolelo ma to ale nejde z tade krv ani nič iba na tom okraji kde sa mi to zachytilo mam také trošku ako keby porazené ale nie moc. Trošku ma to teraz tak bolí. Nemôže to nejako uškodiť ? Že by to malo vplyv nejako na niečo ? Dávali ste si vyberať znamienko materské v tehotenstve ?
S tehotenstvom to nesúvisí, ale keď sa poškodí znamienko, tak je vhodné ísť k dr.
na kozne sa so znamienkom ide najskor dva tyudne po poraneni a nie je dovod na stres
ahoj, stala sa mi podobna vec cca v 19.tt - jemna tkanina z podprsenky sa mi zachytila o znamienko nad prsnikom pri vyzliekani a natrhla som ho. Hned som sa objednala na vysetrenie, ale dr vravela, ze treba pockat dlhsie, aby bola zrejma nejaka zmena.. sla som 2 mesiace neskor a znamienko uz menilo pigment - konstatovala ze po porode bude lepsie vybrat ho. Pocas tehotenstva to moc dr neriesia pokial to nie je nevyhnutne. Coskoro rodim a potom pojdem na odstranenie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Urcite je to znamienko a nie veruka/bradavicka? Neviem si predstavit ako by znamienko mohlo uskodit babatku. Ani jeho vybratie. V tehotenstve ti dusikom normalne poodstranuju aj bradavicky, takze vyrezanie znamienka ktore nie je nebezpecne by malo bxt ok. Ale mozno sa tu dozviem nieco nove