Znamienko alebo vyrážka na bradavke v 29 týždni

adka0506
2. feb 2013

Ahojte som v 29tt a dnes rano som si vsimla na bradavke nieco ako malu vyrazku taku priesvitnu akokeby v nej bola voda alebo to bola taka mala bradavica to bola neviem. Kedze som bola v tom,ze to je vyrazka chcela som to vytlacit no nic,nepodarilo sa a vecer ked som sa vyzliekala som si vsimla,ze mi to uplne scernelo a boli to na dotyk.Neviete vo by to mohlo byt a ci si to skusat dat dole alebo cakat?

hruska82
2. feb 2013

@adka0506 male hnede bradavice su normalne v tehotenstve, no to co ty popisujes mi pride skor ako nejaky pluzgierik. V ziadnom pripade nepucit, hlavne nie na bradavke!!! Ja by som to urcite ukazala dokimu!

adka0506
autor
2. feb 2013

Ked ja som to hned rano skusala vytlacat.A teraz je to uplne cierne a boli to :(

kveta
2. feb 2013

@adka0506 Moze to byt kozny vyrastok, ktory sa pri tlaceni zvrtol a prskrtil na svojej stopke a teraz odumiera. Chce to kozneho.

hruska82
2. feb 2013

@adka0506 Tak to radsej nebabri a skus sa poradit s lekarom cim skor!

adka0506
autor
2. feb 2013

No tak uz sa toho nedotknem,lebo to boli velmi.Myslite,ze mam par dni pockat ci to nezmizne?

hradnapani
2. feb 2013

@adka0506 tak minimalne do pondelka aj tak musis cakat. Ale podla mna, to ze to scernelo, to znamena, ze ta krv, ktora sa tam dostala pri tlaceni, tak zaschla. Kedze sa ti to objavilo dnes a do vecera takto zareagovalo, myslim, ze nepojde o nejaku katastrofu, tie su pomale 😉 Myslim, ze zajtra to uz bude lepsie, len si to nechaj na pokoji, pripadne tu vyrazku zasyp detskym pudrom, nech sa to vysusi. Vyrazky na tychto miestach su casto bolestive, predsa len, nie je to "normalna" koza.

adka0506
autor
2. feb 2013

No dufam,ze mas pravdu 🙂 Dakujem vam za reakcie 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre