Ahojte, prepáčte, ak je to blbá otázka, ale bývala som do 5-6tt nafúknutá, aj som mala pocit, že je fakt viditeľné také nafúknutejšie brucho (tým , že som mala ploché brucho predtým tak to bolo ozaj vidno) a teraz zrazu tri dni nič, aj vám to takto zmizlo akoby zo dňa na deň? Aj nejaké sťahy v panve mám už pomenej, tak som sa popravde aj zľakla, že či je to ok, alebo či sa naopak majú príznaky v ďalších mesiacoch tehu stupňovať?
@spanielka44 ďakujem 🙏❤️ lebo človek už toľko toho prečíta na internete, že sa aj bojí :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano aj ja som zo zaciatku mala Mega nafúknuté brucho ako balón 😄 teraz som už v 9tt a postupom casu to bolo čoraz menej teraz už nemám nafúknuté skoro vobec ked tak iba večer 🙂 takze je to normálne a čo sa týka stahov si ich možno len menej všímas ja som si to všímala riadne a tiež som niektoré dni nemala vobec a niektoré dni pomaly každú hodinu takze kľud všetko bude dobre