Zmenšené brucho v 14. týždni

esterka13
18. aug 2022

Ahojte , možno že hlúpa otázka ale ako prvorodička som sa zľakla, som v 14 tt a doteraz som mala take malé bruško , nebolo veľké samozrejme ale áno take ako pred tehotenstvom . Predvčerom som mala pochavé bolesti v bokoch trvalo to taku pol hodinku a od vtedy nič . No mám pocit že sa mi zmenšilo bruško, je to môžme ? Máte niektorá s tým skúsenosti ? Ďakujem

babovka2321
18. aug 2022

@esterka13 vacsina zien je v prvych tyzdnoch nafuknuta, realne brusko v tom case nemas... A keby aj... co myslis, keby babatku nieco bolo, zmizne ti odrazu maternica? 🙂 Nepozoruj sa tak

7lenka11
18. aug 2022

mne sa bruško zmenšuje alebo zväčšuje podľa toho, ako som najedená, koľko vody pijem a či ma v daný deň nafukuje... napríklad ráno ho mám úplne nevýrazné a večer vyzerám, ako by som už bola v 6. mesiaci (som v 4. mesiaci)

nika11103
18. aug 2022

Ja začínam mat take tehotenské brucho ale este stále s takou tou “priehlbinou” medzi bruchom a zaludkom až tetaz , v šiestom mesiaci . Tiež som sa v 3-4 tešila z brucha ale to bolo naozaj stále iba nafúknuté 🙂) nemaj stres

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre