Zmena gynekológa počas tehu

polldanki
28. apr 2022

Ahojte,
chcela by som sa poradit, mozno s tym ma niekto priamu skusenost…Uz dlho viem, ze moja gynda je dost katastrofa a teda bol plan ju aj vymenit. Avsak kym som sa k tomu dokopala, tak som otehotnela. Neviete ci je mozne (realne) vymenit gyndu pocas tehu? Alebo to ani nemam skusat hladat/obvolavat, kedze uz ako tehu ma nikto neprevezme? Vopred dakujem za akekolvek infos.
d

dexemposupoplex
28. apr 2022

@polldanki v 13 tyzdni som menila gynekologa,nic lepsie spravit som nemohla.Prvy bol taky hnup,ze ma rozplakal a navyse,neurobil potrebny odber,co som zistila az pri novom..kludne chod do vymeny,najprv obvolak,ze kto ta zoberie a potom men

e1i
28. apr 2022

@polldanki vezmu ta len si zisti kto. Absolutne neplati ze v tehotenstve nemozes menit

pribinak
28. apr 2022

@polldanki môžeš vymeniť gyn. vymeniť sj týždeň pred pôrodom. Vo väčšom meste určite ľahko nájdeš iného-inú gyn

polldanki
autor
28. apr 2022

super baby, potesili ste ma 🙂 tak idem skusat hladat, drzte palce

e1i
28. apr 2022

@polldanki ešte doplnim ze zmena sa robi vzdy k poslednému dnu v mesiaci a u noveho si od 1.v mesiaci. Cize ak nestihnes zajtra tak potom ešte min. v maji budes u stareho

cimage
29. apr 2022

Ja som v 10tt menila, lebo sme sa stahovali a v 28tt menila kvoli nasej nezhode a odvtedy v pohode. Uz som 8t po porode.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre