Zlý spánok v 1. trimestri

23. júl 2022

Vždy keď som mohla som vyspavala aj do 10 (víkendy, dovolenka) teraz? Zaspím okolo 23:00 a o 4:00 sa už budím, potom ešte nasilu zaspím a o 7:00 som už zase hore.. Mali ste to niektora v tehu?

diamond007
23. júl 2022

Joj keby len jedna.
Oddychuj cez deň.
Počkaj na tretí trimester, to je kvalitka úplná na spanok 😀

mimi3008
23. júl 2022

No, ak je to tvoje prve tehotenstvo, tak si to poriadne uzivaj aj za takychto okolnosti, lebo ak bude aj druhe a s nie uplne velkym vekovym odstupom, tak si uz neoddychnes ani len tak, ako teraz pri prvom

mia_von_prag
23. júl 2022

Normalka. Od tehotenstva som sa normalne nevyspala uz roky. Budila som sa 2x za noc na wc, potom na bolesti panvy, na silné kopanie, že brucho zavadzalo... Po pôrode to prejde ale zas ťa bude budiť dieťa

autor
23. júl 2022

@mia_von_prag mne ani nie, že je treba cikat len sa zobudím..

gabca025
23. júl 2022

Od začiatku tehotenstva som zaspala cca o 22 a o 2 som bola vyspatá. Väčšinou som už nezaspala.

nikasekese
24. júl 2022

@diamond007 máš skúsenosti? Ja cakam druhé bejby, mám dva týždne do termínu a už nespavam vôbec… už sa bojím aj ľahnúť do postele čo viem že zase nebudem spat 😔

nikasekese
24. júl 2022

@gabca025 takto si prežila celé tehu? 😮

gabca025
24. júl 2022

@nikasekese áno a aj prvý polrok po narodení

nikasekese
24. júl 2022

@gabca025 ale kvôli bábätku ktoré ta budilo, či? Myslím, či ti tie stavy z tehu odozneli a mohla si normálne zaspať

autor
25. júl 2022

No mne sa k tomu pridal ešte vlci hlad takže skvelé nielenže sa budím ale ešte aj umieram hladom 🤪

gabca025
25. júl 2022

@nikasekese kvôli bábätku. Neviem či nespavosť odoznela, lebo od tehotenstva spávam určite menej hodín (do tehotenstva to bolo cca 8 hodín) - nespavé dieťa

nikasekese
25. júl 2022

@gabca025 ale vieš zaspať bez problémov?

nikasekese
26. júl 2022

Autorka ako sa ti podarí zaspať? Poraď 😁 ja sa tiež budím len tak ako napr teraz som opäť hore ale ja neviem ani zaspať

gabca025
26. júl 2022

@nikasekese večer zaspím bez problémov. Zvyčajne chodím teraz spávať až okolo polnoci, tak som za celý deň unavená

nikasekese
26. júl 2022

@gabca025 ja tiež ale už posledné dni ani nezaspim je to extrém už fungujem na autopilota

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre