Zlomenina v tehotenstve

lucia006
8. okt 2012

ahojte.chcem sa opytat ci mala niektora z vas nieco zlomene v tehotenstve ako ja? ☹

bodka13
8. okt 2012

@lucia006 😕
...zlomené nie,ale mala som vyvrtnutý členok keď som bola v 7.mesiaci s druhým synom

lucia006
autor
8. okt 2012

no mozno by som brala viac vyvrtnuty ,ale ta zlomenina clenka co mam ja v 9mes.je fakt na zblaznenie .nemozem vobec chodit,naslapovat boli to picha a som z toho na nervy pretoze sa bojim ci sa to dobre zrastie musim byt fit kym maly pride na svet 😖

moon1979
8. okt 2012

@lucia006 ja som mala pri prasknutom členku nohu v sádre 6 týždňov

anjelicek26
8. okt 2012

@lucia006 - co ti povedal lekar? Zlomeninu samozrejme treba dat do dlahy, tehula-netehula, ked sa to zle zrastie, budu ti to potom operovat a to boli cele mesiace.

lucia006
autor
8. okt 2012

no ja som hned sla na pohotovst dali mi do sadry teraz po tyzdni mam ortezu ,tu pooperacnu nohu a iba lezim .Dr. mi hovoril ze doba liecenia bude 4-6tt tak dufam ze to tak aj bude .lebo uz si namyslam ze mi noha nezrastie atd .... 😢

majka242
20. apr 2016

Ahojte som v 7.mes tehotenstva a dnes som si asi vyvrtla členok zle som stupila a hrozne to bolí ja len dúfam, že to nie je zlomené akože na nohu stupím ale pichá a bolí to aj ked s prstami hýbem bolí stiahla som si to obvazom a natrela alpou uvidíme za pár dní ako mi bude......máte niekto takúto skúsenosť?

ivana2301
20. apr 2016

@majka242 ahoj, ja som si síce zlomila dvojnásobne nohu v členku v 9 mesiaci a v ten den som aj porodila.Ale ked mi nohu rontgenovali cez prsia a cez bruško mi dali kryt ochranný aby sa zabránilo ožiareniu. a to ma rontgenovali 3 krát. a potom opatovne na kontrolách. Ak sa ti nebude noha zdať či je zlomená rdšej by som skočila ku lekárovi. Držím palce.

cackaa
20. apr 2016

@majka242 Ja som v 8.mesiaci sedela dlhšie na stoličke s stŕpla mi noha a keď som sa postavila, tak som spadla ako také vrece. Vyvrtla som si členok až som z toho dostala zimnicu a teplotu. Bolesť príšerná a na dlho... Na noc je dobré dať nejaký krém na pomliaždeniny, na to igelit a pekne obviazať.

majka242
20. apr 2016

No baby moje uvidíme stále to bolí tak ak to neprejde budem musieť ísť k lekárovi.....

ivana2301
20. apr 2016

@majka242 máš to modré?Puchne to?

majka242
20. apr 2016

Mám to zaviazané a ešte som na to ani nepozrela :D bojím sa, ale večer odviažem a pozriem sa na to.....

majka242
23. apr 2016

Ahojte takže všetko je v poriadku našťastie do odpuchlo a mám len trošku modrinu očernetú nohu....som rada, že sa mi nič vážnejšie nestalo..... 😉

ewka4
28. júl 2017

Ahoj, ako čítam tak všetky ste mali niečo s členkom už vo vyššom stupni tehu...
Mne sa "podarilo" zle stupit na turistike.
Som 11.tt a teda som na pohotovosť nešla ved načo aj tak co sa s tým dá? (som si hovorila)
Na druhý deň som ale mala také neskutočne bolesti že sme teda išli na urazovku.
Pan doktor mi to prehmatal a ponatahoval a ja som kričala kde to najviac boli...
Dali mi to do dlahy - sadry že o týždeň sa uvidí
Pichaju mi Fraxiparine.
Noha v clenku bolí a bojím sa... Nemá niekto nejaké skúsenosti?
Ďakujem

ewka4
28. júl 2017

Zabudla som napísať ze rontgenovat mi to nesmú... Tak sa nevie ci to je alebo nie je zlomené naisto

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre