Zlé výtery z pošvy v 12. týždni

henikapetko
11. dec 2013

Ahojte.Som v 12.tyz a včera sme boli v poradni,bábätko je zatial ok,no výsledky vyteru z posvy su zle.Vraj mam asi 3 druhy bakterii,ked mi to povedal cítila som sa tak strasne ako k...a,ktora má kazdy deň iného.Ked som sa lekára opýtala ako to môže ovplyvniť babo,povedal,ze mozem potratit,tak mi od včera nasadil Dalacin a este som si kupila femibion.Strasne som sa tesila,ze tie najhoršie 3 mes mame za sebou a zrazu toto.Od včera som nespala,bojim sa,co ak maste nezaberu???Mala uz niektora z Vas takito problém?Prosim poraďte,som zúfalá.Ďakujem

1lulu1
11. dec 2013

Ach jaj dosť nepríjemné ...ale môj názor je že keď ti to včas podchytia tak že bude všetko ok ...nemyslí na zlé radšej sa tes z maličkostí ...držím palce

zuzka_puska
11. dec 2013

nemysli vobec na nic zle, urcite nepotratis 🙂 ja som mala zapaly a kadejake bakterie v posve od zaciatku tehotenstva, az do konca.....a neskutocne bolesti, ako keby mi posvu zvnutra rezali. Brala som antibiotika, cipky, maste, kadeco, cele tehotenstvo fakt. Na babo to ma asi taky vplyv- ze pri porode moze dostat nejaky zapal do ociciek- ale to nevadi lebo ked porodis daju mu kvapky do ociek.... alebo moze dostat nejaky zapal. ale verim ze to do konca tehotenstva vyliecis, mne sa to zial nepodarilo vyliecit.

miilada
11. dec 2013

@henikapetko Ake bakterie ti zistili? To je dolezite vediet. Ak nevies, opytaj sa lekara a skus si aj sama o tom nastudovat, resp. aj zeny na MK ti lepsie poradia, ked budu vediet, o co presne ide. Drzim palce!

henikapetko
autor
11. dec 2013

@miilada ja ani neviem včera toho vymenoval toľko,že som sa rozplakala s este ked povedal,že môžme o babo prist...

miilada
11. dec 2013

@henikapetko Mala si aj tazkosti? Lebo inak nie je obvykle robit stery v prvom trimestri.

henikapetko
autor
11. dec 2013

@miilada ja a tam išla a tym ze mam hlienovity výtok a svrbenie bojim sa

mpravda
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
henikapetko
autor
12. dec 2013

No problem je v tom,ze ja som na dost vela veci alergicka a okrem dalacynu mi nemohol predpisat nic ine.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre