vysli niekomu zle vysledky v prvom trimestri a AFP testy boli uz dobre? ako ste napokon dopadli? Malo dietatko nejaku inu skytu vadu alebo geneticke poskodenie?
ja som mala pri 4 tehu všetko OK, aj amnio, aj všetky možné aj nemožné testy OK. dieťa sa narodilo OK, potom ho zaočkovali v 4 mes. a v 5 mesiaci nam diagn ,DMO. čo sa má stať - stane sa....Niekedy ani sami lekári nevedia čo a ako .....
@bonaqa2013 hej, stat sa moze vselico, mna vsak velmi zaujima ci mal niekto zle krvi v 12tt a nakoniec bolo vsetko ok, viem ze AFP su casto zle ale o tychto papp som nepocula
ja som sa stretla s veľa prípadmi keď boli výsledky zlé a dieťa sa narodilo OK. A čo nato lekári? BUDTE RADA žE TO TAKTO DOPADLO. No ak sa im diagn. potvrdí tak povedia - VšAK SME VáM VRAVELI..... niekedy ani oni nevedia a len hádajú.....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@leni81 pozri sa podla krvi mali byt moje deti postihnute a dawnom.je vela mamiciek co mali zle testy a deti zdraea a u mna to tak je mam dve deti zdrava a niesu postihnute,