Ahojte. Som 15tt a mam 31rokov a vysli my zle výsledky na downoho syndrómu a gynekológ ma posiela do Nitry na genetické vyšetrenie, neviete ci sa tam platí alebo ako to je? Ďakujem
@lilla23 ja som isla na trisomy a tam sa vylucila diagnoza. Ale bolo to drahe
geneticke sa platia uz 20rokov pokial ma pamet neklame a kludne ti to najdem na google a poslem link
@sylvester01 nie neplatia ak pod genetickymi mysli amniocentezu a ma ju indikovanu gynekologom, amniocentezu hradi poistovna
okey
@petamich
@lilla23 ahoj, mala som tiez zle vyslekdy, 1:5 na downov syndrom. Zaplatila som si 530€ za Trisomy test complete a dohodla si stretnutie s genetikom. Vysledky vysli negativne🙏 Trisomy test je odobratie krvi, v ktorej je DNA dietatka a to sa skuma, je to sice platene ale bez rizika. Amniocenteza je odber plodovej vody, bezplatne vysetrenie.
Vysetrenie z ktoreho ti vyslo podozrenie na DS urcuje len pravdepodobnost. Nasa malicka nema DS ☺️ Drzim silno palce🍀🍀🍀🍀🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
a na ake geneticke testy ta poslal? trisomy? nifty? ak ano, tak ano za tie sa plati