Zlé výsledky štítnej žľazy v 11. týždni. Mám sa báť?

lola93
17. aug 2015

Ahojte som v 11 tt robili mi odber krvy ,dnes som volala o výsledky a doktor povedal že je všetko v poriadku okrem stitnej zlazy, aby som sa sla objednat na endokrynologiu... Chcem sa spýtať mala ste to niektorá z vás?

kuriatko84
17. aug 2015

jasne, nic sa neboj daju ti euthyrox, budes brat do konca tehu kazdy den 1 tbl a vsetko bude ok, nestresuj sa 😉

janickacrazy
17. aug 2015

Tento problém má dnes veľa žien, bud hlavne rada, že sa na to prišlo, dajú ti lieky a všetko bude v pohode. Nemusíš sa báť.

kristinka86
17. aug 2015

Ja som mala autoimunitu ŠŽ počas prvého tehu a vrátilo sa to aj pri druhom tehu. Teraz ešte beriem min. dávku hormónu ŠŽ (pol tablety ráno na lačno, inak sa berie 1 ráno na lačno), ale upravuje sa to a po roku od pôrodu pôjdem na kontrolu. Malo by to byť OK. Nemáš sa čoho báť. Buď rada, že Ti to vyšetrenie robili, lebo nie každá poisťovňa to hradí. Ja mám Všeobecnú, tá to hradí, ale tuším Dôvera nie, tak to ani nerobia. 😔 Budeš počas tehu brať tie tablety a hotovka. Nie je to nič vážne. 😉

domin9
17. aug 2015

aj mne povedali na gyn,ze mam velmi nizke hodnoty, a ked som dosla k endokrynologovi, mi povedal,ze tie normy v tehotnstve su ok.. ze to sa stava.. nemusis sa nicoho bat.

nikakaros
17. aug 2015

Ahoj ja som mala 6 krat vyssiu hodnotu, do lubochne som sa dostala po skoro dvoch mesiacoch.dr povedala ze velmi zle vysledky som mala uz v 15 tt nie to teraz v 23. Porobili vysetrenia a zaver? Stitna nezvacsena v norme vysledky hranicne.ziadna nutna liecba.len endokrinolog ti povie ci je to vazne ale nestresuj sa tym.

yollanda
17. aug 2015

nicoho sa neboj. to sa v tehu stava. daju ti lieky a smitec

dienmaria
27. sep 2023

@kristinka86 ahoj prosim, anti tpo sa ti po porode upravili? Ci este stale mas protilatky? Ja som aktualne tehu a mam anti tpo 595

jaond19
27. sep 2023

@kristinka86 mam doveru a vsetko hradí. Pocas tehu v 2021 mi zistili znizenu cinnost ŠZ a beriem lieky stale aj vyse roka po porode. Neupravilo sa to.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre