Zle výsledky funkcie štítnej žľazy v tehotenstve

katarina6856
3. feb 2023

Ahojte, mala niektorá z vás zle výsledky skríningu funkcie štítnej žľazy? Robili mi odber krvi v 11tom týždni a doktorka ma poslala na endokrinologiu. Zatiaľ viac neviem, máte s tým niektorá skúsenosti? Bolo bábätko v poriadku?
Ostatné výsledky aj screening mám v poriadku

casillas28
3. feb 2023

@katarina6856 kamoska to nedavno riesila..tiez ju poslala na endokrinologiu...dali jej lieky a vsetko ok ...uz pojde rodit pomaly..neboj dobre ze to sleduju a vedia upravit ;)

majamat
3. feb 2023

pokial sa na to pride a nasadia sa lieky, tak to babatku neublizi.

ema22270
3. feb 2023

Ano mala som tiez taky problem, ale hodnoty neboli take hrozne, mala som od 6 mesiaca lieky - ale len malu davku, po porode som ich mohla vysadit, lebo vysledky uz boli lepsie. 😊 na babo to vplyv nemalo, ak ti nasadia lieky, bude vsetko v poriadku.

aurorastone2
3. feb 2023

@katarina6856 mne museli nasadiť Euthyrox a až dosť neskoro som sa dostala k endo nikde nebol termín 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ a malý je úplne v poriadku

7lenka11
3. feb 2023

Mala som na začiatku tehu, iba ma sledovali a po dvoch mesiacoch sa to samé upravilo. Nakoniec som nebrala ziadne lieky.

anavixy
3. feb 2023

Od 12.tt si dieta vyraba svoje hormony stitnej zlazy 🙂 v tehotenstve je bezne, ze zena musi uzivat euthyrox, podla toho aku hodnotu mas ti da lieky, na prvom vysetreni urobi sono zlazy, budes zbierat moc a hotovo, nic strasne… ak budes uzivat euthyrox, treba to potom zahlasit ked budes rodit, znaci sa to k skriningu zo suchej kvapky krvi 🍀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre