Ahojte ☺chcem sa poradiť mám 19 rokov som V 4 mesiaci v 16 týždni nám vyšli zle vysledky krvi 1v 190downovho syndromu mám ísť na vyšetrenie do ba genetiku. Môžem mať zle vypočítaný termín A preto mi to vyšlo zle ?
Na vyšetrenie chod, aj ja som mala zle výsledky a dopadlo to dobre mala je zdravá .
ahoj, ja som mala DS 1:73, kvoli vysokemu veku. isla som do Kocha na trisomy test, zaplatis 350 eciek (len odber krvi), do 5 prac.dni mas vysledky - u nas vysli negativne, takze vsetko ok. ale aj tak idem pre istotu este do Martina na morfo uzv, o tyzden a pol, ale som si ista, ze je vsetko ok. neboj sa 🙂
Ďakujem vám 😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kristinka98 ahoj 🙂 ja som čakala svoje prvé v 18tke, lekár mi robil testy a to isté... Vraj kvôli nízkemu veku stúpa riziko, tiež som mala 1:100 Downov syndróm a malá má 9 rokov a je úplne zdravá 🙂 takže žiadne obavy... vyšetrenie absolvuj ale nejak by som sa nato príliš nesústredila