Zlé krvné testy v 12 tt. O čo môže ísť?

veron900
31. okt 2019

Ahojte, v 12 tyzdni som bola na krv a dnes mi sestricka volala poobede ze prisli vysledky a mam ich zle ze aby som v utorok prisla. Nechcela po telefone nic povedat len ze budem musiet ist na infekcne,neviete prosim vas o co moze ist? Dakujem za kazdu odpoved

evkamotka
31. okt 2019

Napr toxoplazmoza. Pozri si sprievodcu vysetreniami v tehotenstve, je tam zoznam co testuju

alojzova
1. nov 2019

@veron900 Vyšli ti pozityvne

veron900
autor
1. nov 2019

@alojzova praveze neviem co mam pozitivne sestricka nechcela potelefone povedat len mi povedala ze budem musiet ist na infekcne.je pravda ze som bola pred tehotenstvom preliecena na boleriozu ale nemyslim ze by to malo nieco spolocne.dufam ze to nebude nic vazne.

alojzova
1. nov 2019

@veron900 prajem ti nech to dopadne len dobre

alojzova
4. nov 2019

@veron900 Tak ako to dopadlo

veron900
autor
4. nov 2019

@alojzova idem až zajtra dnes majú operačný den

alojzova
4. nov 2019

@veron900 Bojíš sa ze

zuzudrnda
4. nov 2019

@veron900 len Vas chcem podporit. Podobne tajnosti do telefonu aj mne robili,asi aby som nestresovala a negooglila a vzdy to bolo potom vcelku ok. Zistena toxoplazmoza ako u kazdej druhej maminky. Drzim palce. Myslim,ze o nic vazne nejde.

kikaaa444
4. nov 2019

Ahoj aj ja čakám na výsledky z krvi a som z toho. A nervy :( strašne sa týchto veci bojím a hneď myslím nanajhorsie .. držme si palce že všetko dobre dopadne 🍀

veron900
autor
5. nov 2019

@alojzova mam zvýšené hodnoty na rubeolu ale keďže som bola pre očkovaná tak to asi nebude nič, že sa nejedná o nič vážne len treba aby to na infekcom skontrolovali a povedali ci to je v poriadku alebo budem mat lieky

alojzova
5. nov 2019

@veron900 aha ja som mala zle v Tom týždni štítnu žľazu išla som na kardiológia a povedala že nič tam zle nevidí no ale potom mi zle číslo Triple testy tak dufaj že ti kvôli tomu ti nevinde zle

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre