Zlé krvné testy v 11. týždni

alienkaaa
9. jún 2016

Ahojte. končí mi 11 tt a včera som bola na prvom odbere krvi. Dnes mi doktorka volala, že zajtra mám prísť na ďalší, a pýtala sa, či som sa nestretla s rubeolou, ktorá je infekčná, pretože mám nejaké hraničné hodnoty, ale neviem čoho, a pokiaľ sa to potvrdí, môže to znamenať aj vady pre dieťa. Včera ale keď mi brali krv som celý deň prehnačkovala, brucho ma bolelo, čo je vlastne tiež druh infekcie....stretli ste sa stým niektorá? snažím sa byť pokojná, ale moc mi to asi nejde...ďakujem za vaše názory a postrehy...

natalushka
9. jún 2016

Ahoj..ja ti neporadim ohladne tvojej otazky .len proste..este nepanikar..pockaj do zajtra,doktorka ti povie viac,vysvetli..mozno to nebude nic tak hrozne,ako sa moze zdat..drzim palce,nech je to vsetko ok

kikus48
9. jún 2016

@alienkaaa Proti rubeole si ockovana. A rubeola sa prejavuje vyrazkami, tie si isto nemala. Je to mimoriadne vzacne ochorenie, urcite ju nemas, nemala si ju od koho chytit.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre