Ahojte. Máte skúsenosti so zlatým stafylokokom v tehotenstve? Bol mi robený ster a ten mi vyšiel na túto baktériu pozitívny. Mám aj pálenie, svrbenie. Momentálne začínam 25. týždeň tehotenstva,mám strach o malé a bojím sa, aby to nespôsobili predčasný pôrod.
Dnes som ešte len volala o výsledky a v pondelok idem do poradne, takže tam to bude asi riešiť, lebo hovorila som len so sestričkou. Už som užívala 3 krát antibiotiká, raz aj kvôli tejto baktérii - bolo to v 6. týždni, ale infekcia opäť prepukla. Tá mamička z diskusie ho mala portom v moči, tam ho nemám, takže preto sa pýtam.
ja mám rovnaký problém, som v 29.týždni a tiež sa ho nemôžem zbaviť už dva mesiace a už som z toho zufala, furt nejaké čípky, gely na vkladanie a nič akosi nepomáha :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Preco nekonzultujes so svojim lekarom? Ten sa ma predsa starat...a pozna ta lepsie ako akakolvek mama na modrom konikovi. Tu je tema, ktoru zalozila jedna mamicka, co mala podobny problem a zda sa, ze tehotenstv o dopadlo dobre, tak sa skus cez IP https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/zlaty-stafylokok-od-zaciatku-tehotenstva/