ahojte, vcera som omylom zjedla syr a neskoro som zistila ze bola na nom pliesen.Bol to struhany syt na spagety. Este vecer som mala zimnicu a pocit akoby na mna isla chripka. Rano som uz mala krce a hnacku. Teplotu nemam.Som v 2hom trimestri.
ano zajtra rano idem
A dnes si to vôbec neriešila s lekárom??
Zimnicu a pocit ako chrípka z trochu plesne na syre?? To sa mi nezdá. Nelezie na teba niečo iné?
Akoze nech sa na mna nikto nehneva ale ak si tu plesen objavila az hlbokym skumanim onoho struhaneho syra a nie podla chuti,tak sa maximalne poseres. Zimnicu z trosky plesne nemas
Mne sa to stalo tiež, s chuťou som papala a na pleseň ma upozornil až chlap. Proste sme to vyhodili, trošku ma na druhý deň prehnalo a bolo dobre. Ani mi nenapadlo, že by som mala ísť k lekárovi a na poradni som mala všetky výsledky v poriadku.
Ja som v tehotenstve zjedla raz aj skazene polosurove maso. V restauracii co mam roky overenu a zrazu jeden den si akosi nevsimli, z coho varia a v strede to bolo navyse este ruzove. No samozrejme rychlo som sa zbadala, ale nieco som zjedla. Isla som do najblizsej lekarne, pre istotu som si dala Carbosorb, ale inak nic. A nic mi nebolo.
Nemusíš sa báť, zimnica bola kludne aj psychickeho charakteru, zlakla si sa, ci sa nieco nestane. Ale naozaj nestane, ja by som isla k lekarovi iba keby dostanem nejake velke hnacky alebo vela zvraciam aleho nieco ine co by trvalo dlhsie ako par minut zimnjce zo stresu
Hnačka? Áno, to som mala v tehotenstve, keď som zjedla trosku pokazene sardinky, šamrholu a tuniaka... lekára som nekontaktovala, načo 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ak to bolo vcera, tak hadam ste uz poriesili s lekarom