Zinnat v 19. týždni

lenkadob
16. feb 2015

Ahojte, Som v 19tt, doktor mi predpisal Zinnat 500, nakolko mam zapal dychacich ciest.ake mate skusenosti? Toto je moje prve tehotenstvo a bojim sa o babatko.

sasajka
16. feb 2015

@lenkadob Ahoj, už som to tu písala jednej kočke, brala som ho počas tehotenstva dvakrát a všetko bolo o.k., tak sa nemusíš obávať 🙂 Predpisuje sa pri chorobách bežne. Tvoj lekár isto zvážil jeho predpísanie 😉

pribinak
16. feb 2015

Ja som ho brala 2x ked som dojcila babo

talbotko
16. feb 2015

aj ja som ho užívala 2x počas tehotenstva a všetko je v poriadku ;)
@lenkadob

nikitaf
16. feb 2015

@lenkadob Ahoj Zinnat som brala ked som bola tehotna s dcerkou lebo som mala zapal oblicky cca v 16tt a vsetko je ok. teraz pri druhom som mala opat zapal oblicky v 18tt a vsetko zatial vyzera byt ok, tak sa nemusis obavat. 😉

zeleny_cajik
16. feb 2015

Zinnat som brala tusím pri prvom dietati pocas kojenia a pri druhom tehotenstve v prvom trimestri, ked som nevedela, ze som tehotna, ale lekar mi potvrdil, ze je to ok a aj bolo. Radsej si ho nasad teraz, ako keby sa mal ten zapal rozsirit a musela by si brat silnejsie lieky. A skore uzdravenie 🙂

rheia27
16. feb 2015

@lenkadob nemas sa coho bat, absolutne v pohode, brala som ho minuly rok v 20tt a btw. ciste priedusky som mala az o 2.5mesiace, len taky stodal som brala za sebou 4 flasky, samozrejme so suhlasom lekara a bol na nic

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre