Baby máte alebo mali ste počas tehotenstva hocikedy zimnice ?aj v 5mesiaci?mam pocit ako keby dačo na mňa liezlo pritom chorá niečom len tá zimnica ,trocha divne od žalúdka po určitom jedle ….
nie, takýto pocit som nemala nikdy pri žiadnom tehu...
@majulikmajka nie, mne bolo paradoxne konečne teplo, odôvodňovala som to dvojitým krvným obehom 😀 lebo ja som inak poriadna "zmrzlina". je možné, že si chytila nejakú virózu.... ak sa pridajú teploty, navštív lekára 😉
nie je to covid? 🤔
@majulikmajka ja som to mala cele tehotenstvo, stale pocit akoby na mna liezla chripka, zimnice, ked som sa nevedela zohriat, naobliekala som si 2 mikiny a 2 deky, potom som sa spotila a zachvilu zasa zima, cele noci som zurila, ze ako mi je zle, takisto som sa citila slabo. Prve tyzdne som si myslela, ze na mna lezie viroza ale kedze to trvalo cele tehotenstvo, tak som pochopila ze to bolo tehotenstvom, covid este nebol vtedy, obvodna mi aj opakovane brala krv na zapalove parametre, crp, vytery, stitnu zlazu, ale nic sa nenaslo. Po porode to preslo, ale citila som sa velmi zle cele tehotenstvo
@elenkaba ja to práve nedávam vôbec teda mala som to častejšie večer na začiatku ale teraz som zjedla kebab s veľmi silným cesnakovym dresingom a reakcia o 2godinx neskôr…a cítim aj že mi je divne od žalúdka …
@denden77 covid pre mňa neexistuje je to chrípka …a už som to prekonala úplne na začiatku vďaka šprtaniu v nose …
@majulikmajka mne tiez byvalo trochu zle od zaludka, ale nebolo to take hrozne, ani som nevracala. Strasne mi vadili tie zimnice, kt.presli az vypotenim a potom odznova, fakt som sa citila ako 9mesiacov vkuse chripka
@majulikmajka vďaka šprtaniu v nose si prekonala covid? viem, že teraz mimo témy, ale ty budeš jednou z tých trápnych konšpirátorov, tak? 🙂
a veľmi ti držím palce, nech to, čo ťa trápi, prekonáš, nech pokojne a krásne porodíš a nech ste všetci zdraví... ono totiž nie všetci, čo spochybňovali samotný covid, mali toto šťastie 🙂 pekný večer 🙂
@panelacikova ach jaj zas ďalšia covid zástankyňa. Nehovor mi že toto celé nie je divadlo😂 mala som ho 3x a priebeh úplne ako pri angíne, chrípke, takže tiež to považujem za klasickú chrípku a hlavne do žiadnych karantén sme nikto nešli a žijeme normálnym životom, ako pred covidom. Prajem si to aby toto každí človek pochopil 🙏🏻
@rozalka_13 nie, nie je. ale nie je o tomto téma...
@panelacikova ja viem;) ale nemohla som ti neodpísať na tvoju hlúpu odpoveď
@rozalka_13 nejdem ťa urážať, hoci som mala sto chutí napísať, že hlúpa si ty. ja som prekonala covid 3x. prvýkrát v čase, kedy to bolo v "plienkach"... mala som na mále, aby som nešla do nemocnice. druhýkrát po očkovaní - len bolesti svalov a hrdla (na testy som šla kvôli dcére a bola som pozitívna). tretíkrát omikron - veľmi, veľmi silná chrípka zvládnutá doma, ale s následkami trvajúcimi cca 5 týždňov. áno, mám slabšiu imunitu, ale dcéra mala rovnako ako ja (dieťa). pred covidom sme prekonali xyz chrípok. nikdy, zdôrazňujem NIKDY sme nemali až také problémy ako s covidom. a len ten to pochopí, kto sám tým prejde, alebo komu rodinný príslušník leží v nemocnici so smrťou na jazyku. maj sa pekne a maj pekné sny. nič zlé neželám...
@panelacikova hlavná vec že očkovaná, aj tomu veríš, keď si mala takéto priebehy ?
Tiež nikomu neprajem nič zlé, iba nevidím a nechápem vašu logiku...
@rozalka_13 vieš, dám si tú námahu, aby som ti to vysvetlila... očkovaná som bola máj-jún 2021. dcéra ostala v karanténe v 11/2021 (kvôli spolužiakom v škole), kedy bola aj dosť nachladená, aj teplotu mala. v jej triede bolo veľmi veľa pozitívnych detí. dala som ju testovať preto, aby mohla ísť čím skôr do školy (karanténa sa počítala od pozitívneho PCR). zároveň v tom období som však ja mala asi 2-3 dni neskutočne slabé ruky a nohy a dosť ma škriabalo v krku (dalo sa to však zvládnuť bez liekov). a tak som sa "zo srandy" (v tom čase mi to bolo fuk, bola som nezamestnaná) prihlásila aj ja na PCR test. a bola som pozitívna. v porovnaní s prvým covidom - nebyť dcéry, tak ani neviem, že mám covid. preto viem, že u mňa očkovanie zmysel malo... omikron je o inom. sama to vidím na deťoch v škole (robím v školstve), prekonaný/neprekonaný, očkovaný/neočkovaný - všetko jedno, správa sa to ako nevyspytateľná chrípka. poznám pani, ktorá sa vysypala, bola slabá (žiadna horúčka, kašeľ, hlieny, nič - negatívna). jej vnuk (horúčky, inak nič - negatívny). jej syn (a teda otec vnuka - nádcha a horúčka - covid). našťastie zvládol bez problémov. poznám ľudí, ktorí boli celý život čiperní a sú mŕtvi, lebo covid. nikdy, naozaj nikdy by som sa neposmievala chorobe. ale to pochopíš, až raz ochorieš vážne. na čokoľvek. je jedno, či pôjde o covid, alebo o rakovinu, ktorý jeden zvládne po pár chemoterapiách, ale ty s ňou budeš bojovať rok a napriek tomu podľahneš....
@majulikmajka moja babka vie spomínať, že ked začala mat zimnicu, vedela že je tehotna 😁😁 má 4 deti
@majulikmajka ano, mávala som také stavy 😊 inak nebude to u teba tym, ze ti nesadlo to jedlo? Predzvest hnačky?
@majulikmajka v prvom trimestri som mala. Ale bolo mi stale zle od zaludka a zima. Hovorila si o tom s gynekologom? V druhom trimestri je to zvlastne.
@panelacikova takéto dristy ach jaj🙏🏻 Úplne bludy čo tu ty dávaš. Umreli nám dvaja v rodine na covid, ale prečo? Pretože zanedbanie lekárov, keby to liečili ako mali mohli by tu žiť všetci, čo úplne zbytočne umreli.... a ešte nám chceli platiť za to v nemocnici, či ho môžu evidovať ako pozitívneho, pretože čísla 🤷🏻♀️🤦🏻♀️Choré na mozgy
@rozalka_13 dobre
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@majulikmajka nie je to sposobene kolisanim hladiny cukru?