Dobrý večer, je tu niekto kto sa v tehotenstve stretol so zimnicou?
V práci mame strašnú zimu nefungovalo nám kúrenie v sklade. Mne a každému v práci je strašná zima plus má boli hrdlo. Kolegyne sú aj prechladnute zospodu.
Ale čo je cudne že mna ako tehotnú bije strašná zima lamu má nohy a teplu hlavu mám podľa môjho odhadu ale teplotu nemam max ukázalo 37,1. Nechápem tomu že čo mi môže byt.
Nestretol sa niekto s takým problem som v 14t.
Ďakujem za rady.
P.S testujeme sa každý pondelok v práci aj som si urobila test preistotu aj dnes a negatív- pri pozitívnom som nebola. (aspoň neviem o tom)
@patusicek ja som otehotnela v júli, najväčšie horúčavy a bez srandy som mala na sebe v robote mikinu a večer keď som si ľahla to bolo najhoršie, musela som vytiahnuť zimný paplón, potom to chvíľku prešlo ale aj teraz zimu zle znášam. Je to asi normálne. Kamarátka mávala horúčavy 🙃
@patusicek zo zaciatku teh. Od 7tt som vracala a vzdy som mala zimnicu,3m a 4 m bol.maj a jul ked bolo vonku teplo tak ja som bola doma pod perinou zababusena,chora som nebola pocas celeho teh.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@patusicek máte v práci zimu, si prechladnutá, máš zimnicu a zvýšenú teplotu. Čo to môže byť? Možno začínajúca choroba, možno budeš len prechladnutá. Ale to, že máte v práci brutálnu zimu, to asi nie je celkom v poriadku ani pre netehotnú ženu (viď kolegyne) nie to ešte pre teba.