Zimnica počas prvého mesiaca tehotenstva

taniaz
11. jan 2013

Ahojte, chcem sa Vás opýtať, či ste zažili niekedy zimnicu počas tehotenstva v prvom mesiaci. Môže to niečo znamenať?
Trápi ma hlavne večer, skoro počas celej noci už 4deň. Ďakujem.

xlucia
11. jan 2013

@taniaz v prvom mesiaci vacsina zien ani nevie ze je tehotna a nema ziadne priznaky. chod vseobecnemu. nemas chripku?

cemi
11. jan 2013

Nemyslela si 1.trimester? Ja som vtedy mala, aj zvysenu teplotu stale. Preslo to 😉

taniaz
autor
11. jan 2013

@cemi Nie myslela som prvý mesiac. Ja len či nemá niekto podobnú skúsenosť so zimnicou. Teplotu nemám a zima mi je len večer. Zvačšené prsia, jemna bolesť v podbrušku, nafuknuté brucho no a tá zimnica. Možno Lucia má aj pravdu, že niečo na mňa lezie. Dúfam že nie.

evakva
11. jan 2013

@taniaz Ja som mala zimnicu vzdy vecer takmer kazdy den v prvom trimestri. Nez som sa prezliekla do pyzama a skocila do postele, myslela som, ze mi zuby od drkotania vypadnu. A aj v posteli mi bola zima. Spala som prikryta dvomi dekami a paplonom.

lavyrle
11. jan 2013

ja sa tiez citim tak divne - ako chora, ale nie som chora a mam na sebe dvojo ponoziek - tie vrchne su hrubanske ako na Sibir, tak asi na to nieco bude 😉

zuzzulka
13. jan 2013

Ahoj ja s tým skúsenosti mám 😅 ide ma zima priam zožrať 😖 V noci spím pod dekou a teplým paplónom a aj tak sa zobudím na strašnú zimu. Je to normálne už som o tom aj čítala.... strašne sa teším keď mi už bude teplúčko 😉

stanislava2
13. jan 2013

@zuzzulka Aj ja som to mala je to uplne normálne tvoje telo je akoby malo vnutornu teplotu a tu babätko teraz potrebuje.Neboj prejde to ale nie je to nič prijemné to ti verim.Su to normálne prejavy tehotenstva tak ako aj zvracanie horka chut v ustach citlivost na pachy bolestive prsniky ....

stanislava2
13. jan 2013

@taniaz hlavne nechod k lekarovi aby si tam neochorela.Toho sa teraz v prvom trimestri vyhybaj ako čert svätenej vody.Mne chripka babätko zabila aj to sa stava väčšinou ak je plod slabši.Zbytočne neriskuj na chripku sa lieky nedávaju treba ju vyležat a vypotit ak by aj nahodou prišla.Takže lekarovi určite teraz nechod zbytočne ak nemusiš a vobec sa nehanbi ist do polikliniky z ruškou.

stanislava2
13. jan 2013

@taniaz v prvom trimestri je chripka velmi nebezpečná.Takže naozaj zbytočne nechod kde je možnost nákazy.

taniaz
autor
14. jan 2013

@stanislava2 uz mi to trošku prešlo, ja som už tiež raz potratila v 2mesiaci, bola som chora, obyčajna nádcha. Vlastne ani neviem či som tehotná menš. mám dostať tento týž. test si ešte nechcem robiť, ale príznaky mám ako
prvýkrát. Inak sa snažíme už 2roky. Robím na škole takže ja sa obávam stále či niečo nechytím. Nechcem ešte ísť ku gyn. keď to nemám aspoň na teste. Ak by som bola tehotna, chcela by som sa hneď vypísať, len či gyn.bude súhlasiť. Nemáte s tým skúsenosť? A keď som už raz potratila, hoci na začiatku, no neviem.
Zatiaľ sa neteším, lebo testov som si už narobila habadej..... a ..... veď možno to poznáte.
Mám 4dni do menzesu, poraďte mám si spraviť ten test?

mrva
21. jan 2013

ja som mala prvé dva mesiace takmer stále zvýšenú telesnú teplotu... okolo 37,2. Normálne mám 36,5

ada_blond
22. apr 2015

Ja mám tiež príznaky, ale sa mi to zdá skoro. Mala by som byť v nejakom 3.4. týždni. Začalo to dvojdňovým ružovkastým výtokom asi 5 dní po oplodnení. Pokračovalo to zvláštmymi pocitmi v podbrušku, z ničoho nič mi zostalo zle od žalúdka alebo taký nával slabosti. Neskôr den po dni ma začali pobelievať prsia, bola som unavená, nič sa mi nechce,,, Robila som si po 2 týždnoch test a ten vyšiel negativny. Menzes som mala dostať pred 4 dnami - zatial nič. A dnes ma ku všetkemu chytila aj zimnica....

naomi5576
4. jún 2015

ads_blond.ahoj teraz to mám aj ja a menzes mi mešká uz 9den.snažíme sa o bábätko uz dost dlho 8rokov a nic..bojim sa urobit si test ze zas sa sklamem

snehovica
5. jún 2015

Ja som mala presne také príznaky, a to som ešte nevedela že som tehotná.....bolo mi stále zima,boleli ma prsia a bola som velmi unavená.....až potom mi svitlo...😉 urobila som si test a .....som už v ôsmom mesiaci 🙂

zuzana256
14. aug 2016

@taniaz ahoj mna uz druhy den chytila zimnica taka ze som sa stale triasla aj ked som bola zakrita strasne ma bolia krize a taktiez aj nohy mala som horucku a dnes mierne poklesla qj zabaly som si robila studeny aby mi to kleslo tak isto aj krce v bruchu a pocit na ms ako by mala znova prist a ta uz bola

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre