Ahojte hľadám len ukludnenie ak to mal niekto podobne. Po týždni meskania MS nemám žiadne príznaky, žiadna zmena, nic. Kontrolu mam o 3 tyzdne.
Pri predchádzajucom tehotenstve som hneď od prvého dňa meskania mala všetky možné príznaky. Som z toho strašne nesvoja, nešťastná, smutná 😔 citim sa akoby sa v tele asi nediali žiadne zmeny.
2x tehotenstvo a ziadne priznaky. Bola som "len" tehotna. Nie je pravidlom, ze zene musi nieco byt.
Mňa boleli prsia tak ako vždy pri PMS, a mala som niekoľko týždňov bolesti ako keď má MS prísť.
Inak nič.
Až od 12tt musím stále niečo schrumnúť inak mi je zle a chodím čúrať.
Ahoj, ja som takmer v 7 mesiaci a nebyť väčšieho brucha ani neviem že som tehotná. Vôbec sa nestresuj, ja som na začiatku bola na Tom podobne, hrozne som sa pozorovala a čítala všelijaké články a doslova závidela tým, ktorým bolo zle a pod. Mne vôbec nič nebolo, a nakoniec som za to veľmi vďačná 🙂 takže vôbec nestresuj že ti nič nieje a buď len rada
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som to takto mala. Este som mužovi vravela, ze nebyť pozitívneho testu, tak ani by mi nenapadlo, ze som tehotna. Ale potom, tak asi v 10 tt ma to dobehlo... Nemaj stres, držím palce, nech máš bezproblémové tehotenstvo ♥️