Ahojte som v 23. Týždni a vôbec necítim žiadne pohyby bábätka. Mám placentu vpredu a mám aj hrubú brušnú stenu lebo mám nadváhu. Na kontrolu k môjmu gynekológovi mam ísť až 15.11. Mám ísť na pohotovosť alebo je to normálne necítiť ešte nič? Vopred ďakujem za odpovede
kludne to moze byt tou placentou v predu😊ja ju mam v pravo a pohyby citim len v lavo ale ak si chcete byt ista chodte nech vas skontroluju🙂
@zanny93 ani raz som ešte necítila
To by v takom pripade malo byt v poriadku, moja sesterka bola baculka a pohyby zacitila prvy krat v 8. Mesiaci aj to len slabe. Takze nieje dovod na paniku v kazdom pripade nic sa nestane ak zajdete do nemocnice na porodne, urobia vam kontrolny usg pre vas pokoj. A mozno by sa oplatilo zaobstarat si stetoskop mohli by ste pocuvat srdce babatka. Drzim palce 🙂
@zanny93 ja len dakedy počujem také ako škvŕkanie v bruchu a neviem či je to peristaltika čriev mojich alebo je to bábätko
Mala som to úplne rovnako - necítila som skoro nič a to som pomerne štíhla. Jemné som začala cítiť okolo 24+tt. Momentálne som 26 a tiež sú dni, keď cítim menej, placenta to u mňa dosť tlmí.
Malo by to byť babetko aj ja som top tak mala
Mne sa niekedy hybalo vela a potom zmenilo zivotny styl :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ty si v 23. Tt a este si ani raz necitila pohyb babatka alebo len poslednych par hodin necitis pohyby?