Baby nemali ste rovnaký problem a ako to dopadlo?
Vrátila som sa z pohotovosti, kvôli spineniu...
Lekár mi povedal, že na 8 týždeň, nevidí žiadnu činnosť srdiečka, takže bud sa bábätko pomalý vyvíja, čomu svedčí skôr, že som č 6 týždni (ale ja viem, ze podla menzes. je to 8,) alebo sa skrátka nevyvija vôbec a bude nutné tehotenstvo ukončiť, že počkáme ešte do konca týždňa, čo bude pre mňa večnosť ...
Nemali ste niektorá taký problém, ako to dopadlo? Ďakujem
u mnohych je vidno cinnost az v 10 tt, aj ja som tak mala u oboch - este by som teda nerobila paniku
Ano, toto su tie najkritickejsie tyzdne, pokial zacne bit srdiecko. Moze to ist tak alebo onak. Oddychuj, pozitivne mysli a o tyzden uvidis, ci je zmena alebo nie. Zatial nie je nic stratene.
Arytmia je porucha rytmu,tu hadam nechces aby babo malo. Tak pockaj,ako ti lekar vravi.
@garajova01 treba pockat a nerobit stresy a unahlene zavery...kludne mozes byt len v 6tt (aj ked mas od ms 8tt) ..ja som mala byt podla menstruacie v 7 ale realne som bola iba v 5tt a vtedy mi iba povedala ze vak tam je a ci srdiecko bije sa dozvieme neskor o par dni.. drzim palce
To mas 50 na 50 a neostava ti len cakat.U mna doslo v pripadoch,kedy zacalo byt srdiecko neskor nakoniec aj tak k zamlkn.potratu.Ak vies 100%kedybsinotehotnela a mas presny cyklus nema dovod nebit srdieckom v 8tt Zacina v 6.
@garajova01 Buďte rada, že žiadna arytmia.
@veselo_neveselo
@lucinka5051 áno pomýlila som si termín, v takom som strese, dakujem žienky, tak ste ma trošku upokojili, dakujem
@lucinka5051 ako si teda dopadla?
@garajova01 srdiecko potom pekne bylo ked som prisla po par dnoch...bohuzial v 5 mesiaci tehotenstva sa zastavilo z neznamych pricin a museli mi vyvolat porod 😪
@lucinka5051 5 mesiac tehotenstva som myslela, že to je už porod
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@garajova01 arytmia je zrýchlený alebo spomalený rytmus srdca. Nemýl si to s akciou srdca čo sa týka tehotenstva možno si mala posunutú ovuláciu