Žiadna akcia srdciečka

kikuska83_
20. nov 2020

Ahojte mamičky, dnes som bola na kontrole, podľa poslednej MS som dnes 8+6, ale podľa utzv len 6+2. Pred 10 dňami som bola na potvrdenie tehotenstva a doktor videl len prázdny gestacny vak bez plodu. Dnes už videl na kontrole aj plod, ale veľmi maličký 6,9 mm len bez akcie srdiečka. Mám prísť na kontrolu o týždeň, že už by tam mala byť akcia, keď nie tak kyret. Len mi hovoril, že môžem sa aj sama rozkrvacat... Chcem sa spýtať tých mamiek, čo uz zažili takýto potrat, ako to začína, či najskôr spinenie alebo hneď začne veľké krvácanie, bojím sa toho veľmi. Kiež by to dobre dopadlo, ale mám nejaký zlý pocit. Ďakujem

nelca0510
20. nov 2020

@kikuska83_ spinenie

monkabohdalova
20. nov 2020

@kikuska83_ mne hneď veľké krvácanie:(

sense
20. nov 2020

U mňa to bolo 1x hneď silné bolesti a krvácanie 5+4tt, 2x zamlknuty potrat 10tt plod zodpovedal 7tt tam na vyvolanie som dostala tabletky aby som nemusela na kyret tam to začalo špinenim

lubiss
20. nov 2020

aj mne sa to stalo nakoniec som sla na kyret tak ako sme sa dohodli s lekarom lebo mi dal tyzden cakat a kedze sa mi to same nespustilo a uz bol najvyssi cas tak som sla a aj som to chcela mat cim skor za sebou - psychika...paradoxne 3 mesiace po mne potratila spoluziacka nechala to na prirodu a nakoniec ju brala sanitka lebo pri tom odpadla...tym ta nechcem stasit ale byva to rozne....

adma11
20. nov 2020

u mna to zacalo spinenim a pichanim v boku asi 2 dni pre samotnym potratom.
Samotny potrat, to boli krce a slabe kontrakcie, ktore ma vzdy nutili ist na WC.
Drz sa...prajem Ti aby babatku o tyzden bilo srdiecko ako zvon....

mima194
20. nov 2020

U mna to zacalo spinenim a na druhy den krvácanie... Extrémne silné... Držím palce 🙏🙏🙏

petka_3
20. nov 2020

Ja som mala akoby obyčajnú menštruáciu.

090255
20. nov 2020

Ahoj ja by som sa na tvojom mieste nestresovala ved si písala ze podla ultrazvuku si len 6+2 napr ja som mala srdiečko až 7+1cize možno je ešte len čas ved uvidíš na ďalšej kontrole. Držím palce🙂

len_nig
20. nov 2020

Začalo ružové spinenie, na druhý deň bolesti brucha a silné krvácanie. Držím palce aby to nebol tvoj pripad 🙏 ale tiež som mala zle tušenie predtým

kikuska83_
autor
20. nov 2020

@090255 ďakujem ešte dúfam že bude 💗, ale bojím sa lebo je to veľmi maličké vzhľadom na to že poslednú MS som mala 18.9 a mám ju pravidelnú.

jaja8_9
20. nov 2020

@kikuska83_ podľa utz tiež som bola dosť pozadu bol vidieť len deformovany gestacny vak, nasledovalo zle tušenie a jedného večera som začala krvácať a ráno ma hneď poslali na čistenie... Dúfam že tvoj prípad bude so šťastným koncom 🍀🙂 zakial sa nič nedeje nestrácaj nádej, uvidíš, príroda to aj tak zariadi podľa seba. Nestresuj sa zbytočne 🙂

bagre
20. nov 2020

je to rôzne, ja som krvácala slabšie najprv...

aritana
23. nov 2020

@kikuska83_ ahojky, prežívam to iste co ty..posledna menstruacia 19.9 ,takze sme v rovnakom obdobi, Dr minuly týždeň v stredu nevidela akciu srdiečka a mam ist na kontrolu zajtra...dnes som začala špiniť ráno...:( drzim palce ..ja som už vo februári tohto roku mala jeden MA v rovnakom tt.

kikuska83_
autor
27. nov 2020

@aritana tak som dopadla presne ako ty, ja som objednaná až na stredu na čistenie zatiaľ ešte nekrvacam... Aspoň že už jedno dieťa mám tak zostane jedinackom.. čo už asi to tak malo byť...

petka_3
27. nov 2020

@kikuska83_ to mi je ľúto. Obvykle sa to stane len raz

nelca0510
27. nov 2020

@kikuska83_ mrzí ma to. Nechces tomu nechat voľný príbeh? Ako damovypudeniu a až potom kyretaz.

kikuska83_
autor
27. nov 2020

@nelca0510 nie bojím sa toho krvácania veď hádam mi to spravia dobre je to súkromná klinika v Galante

kikuska83_
autor
27. nov 2020

@petka_3 ďakujem no ja si myslím že u mám aj vyšší vek, mám 34, prvé som mala v 30 a tam to bolo bezproblémové

petka_3
27. nov 2020

@kikuska83_ 34 v dnešnej dobe nie je na pôrod a tehotenstvo veľa. Ja som potratila, keď som mala 37 a v 38 sa mi narodil zdravý syn. Však uvidíš ako to budeš cítiť.

aritana
27. nov 2020

@kikuska83_ moja zlata velmi mi to je luto☹,ale este nie je nic stratene...ja to kazdopadne este skusim a urcite aj ty...chce to cas a vela sily...sme silne

petka_3
27. nov 2020

@aritana držím palce

martinuska
27. nov 2020

No ja som mala len ako menstruaciu, ziadne velke krvacanie. A citila som ako nieco ako gulicka vyslo. A az potom krvacanie a trvalo to tyzden. A do 3 mesiacov som ostala znova tehotna a bez problemov. 34 rokov, to este aj 3 deti stihas.

aritana
27. nov 2020

@petka_3 ❤️

kikuska83_
autor
28. nov 2020

@aritana ďakujem za podporu len to čakanie je teraz pre mňa ako utrpenie, majú má čistiť až v stredu ale už cítim ako bolia kríže bruško, ach už nech je to za mnou je mi nanič teraz takto pred vianocami 😢

aritana
7. dec 2020

@kikuska83_ ako sa cítiš? Zvládla si to?❤️

kikuska83_
autor
8. dec 2020

@aritana ahojky no zvládla som, musela som, ale ešte sa necítim úplne fit, uvidím čo povie na kontrole budúci týždeň.. a ty ako? Už máš výsledky?

aritana
9. dec 2020

@kikuska83_ dnes som bola na kontrole u Dr..vswtko ciste,bez komplikácií..odporučila ma na hematologiu do Košíc..najskor však 6tyzdnov po zákroku to je mozne a vzala mi krv na hcg a štítnu zlazu,tak zajtra budú vysledkY

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre