Žiadna akcia srdca v 7. týždni. Je ešte šanca?

narciska3
1. mar 2016

Kočky, rada by som poznala váš názor. Som v 7tt+5dní a lekár mi dnes nepotvrdil akciu srdiečka. Myslíte, že je ešte šanca, že by mohlo naskočiť? V štvrtok by som mala ísť na čistenie.. Ďakujem.

rhiannon
1. mar 2016

Ja som sice v 7+5 uz mala akciu,ale teoreticky si mohla mat neskor ovulaciu. Sledovala si si ovulaciu? Vies kedy si mohla otehotniet?

katkarina
1. mar 2016

Tiez si myslim, ze moze byt este skoro..

candii
1. mar 2016

Ja som mala akciu srdiecka v 6tt.. a kamaratka tiez v 6tt.. ale mohol zle vyoocit .. verim ze srdiecko nabehne 🙂

yasamin
1. mar 2016

Ahoj veď popros lekara nech Estee urobí kontrolné sono vo štvrtok v nemocnici a uvidíš niekomu vidno srdiečko od 6. Týždňa niekomu od 8.týždňa a bral ti odber na hcg ak ti neklesá tak nádej je ak ale začalo klesať tak mi je to hrozne ľúto ale tam už šanca nebude ale nezúfaj ja som o svoje prišla presne 7+5 a teraz už mam krásnu dvojročnú dcérku a ďalšie sídiel v brusku držím palce 🙂

tana85
1. mar 2016

v 8tt som uz mala srdiecko, ale sanca este je, vyziadaj si dalsie sono a kludne aj u ineho lekara...a je cistenie potrebne? niekedy staci pockat a telo sa vycisti same. nezufaj, vsetko je tak ako ma byt a babatko si k vam najde cestu

ivca88
1. mar 2016

ja som mala ovulaciu o dva týždne neskor...lebo som mavala dlhe cykli - cca 42 dňové (bezne ma žena okolo 28 dňový)
takže som vzdy meškala...
este ze som o tom vedela ze kedy bola ovulka....
pokial tam plod vidno ale bez ozveny tak nech ti beru hcg a uvidia ako stupa ..
a v nemocnici ti este urobia sono

divozienka26
1. mar 2016

Urcite popros o kontrolne sono, nemozu odmietnut. Mne sa to stalo raz v 9 a potom v 12tt ale pred tym srdiecko uz bilo. Viem co prezivas, hlavne vela sil a nestracaj nadej.

jarmila64
1. mar 2016
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

urcite to stoji za to este raz skontrolovat

misel0806
1. mar 2016

Trvaj este na opakujucom sone. Aj ked akcia srdiecka by tam uz mala byt. Este by tam mohla byt nadej drzim✊😄

erka2014
2. mar 2016

Mne zle vypocitali dni a vlastne ja to mam take vselijake takze som bola na tom presne ako ty a cistenie som odmietka.pockaj prosim ta.uz mam rocnu dcerku.neviem si predstavit ze by som posluchla :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre