Ahojte,
po prvom porode mi nabehli velmi bolestive vonkajsie hemeroidy, trvalo pol roka, kym sa mi vstrebali a mam pocit, ze stale aj po takmer dvoch rokoch to nie je uplne fit. V lete ma caka druhy porod a neviem, ci sa nieco da robit na prevenciu, mozno uz koncom tehotenstva mi teraz vybehnu von a pocas porodu stopercentne.
Ake mate skusenosti, ked ste ich mali po prvom porode, boli po druhom este horsie?
Dakujem.
@shmoulinka1 ja som ich mala horsie po druhom a stale ich mam.. odhodlavam sa to ist riesit k dr...
@shmoulinka1 ja som v 34tt a mám ich a mne bolo povedané že počas tehu nemôžem ísť na zákrok lebo je to risk aby som nezačala skôr rodiť alebo aby sa niečo nestalo takže mám len lieky masticku čipky a robiť si oplachy v dub. Kôry a riešiť to až po pôrode. Mala som to aj pred 9 r kolo malej ale až po sekcií
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahojky, ja som rodila trikrát...po dvoch som mala ťažkosti s hemoroidmi, po treťom nie...a to som čakala, že určite budú...takže nemusí to vždy tak byť...držím palce 😉