Zhoršia sa hemoroidy po ďalšom pôrode?

shmoulinka1
8. feb 2015

Ahojte,
po prvom porode mi nabehli velmi bolestive vonkajsie hemeroidy, trvalo pol roka, kym sa mi vstrebali a mam pocit, ze stale aj po takmer dvoch rokoch to nie je uplne fit. V lete ma caka druhy porod a neviem, ci sa nieco da robit na prevenciu, mozno uz koncom tehotenstva mi teraz vybehnu von a pocas porodu stopercentne.
Ake mate skusenosti, ked ste ich mali po prvom porode, boli po druhom este horsie?
Dakujem.

pritt98
9. feb 2015

ahojky, ja som rodila trikrát...po dvoch som mala ťažkosti s hemoroidmi, po treťom nie...a to som čakala, že určite budú...takže nemusí to vždy tak byť...držím palce 😉

jana_eyre
9. feb 2015

@shmoulinka1 ja som ich mala horsie po druhom a stale ich mam.. odhodlavam sa to ist riesit k dr...

domushka20
13. jan 2019

@shmoulinka1 ja som v 34tt a mám ich a mne bolo povedané že počas tehu nemôžem ísť na zákrok lebo je to risk aby som nezačala skôr rodiť alebo aby sa niečo nestalo takže mám len lieky masticku čipky a robiť si oplachy v dub. Kôry a riešiť to až po pôrode. Mala som to aj pred 9 r kolo malej ale až po sekcií

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre