Zhoršené výsledky štítnej žľazy v 3. trimestri

24. okt 2022

Maminy, stalo sa niektorej z vás, že sa vám zhoršili výsledky štítnej žľazy až v 3. trimestri? Doposiaľ som mala vždy hodnotu TSH okolo 2,5. Ostatné hormóny tiež v norme, lieky neberiem. Som však sledovaná preto, že som sa v minulosti liečila. Aktuálne som v 7. mesiaci tehotenstva a nemôžem sa zbaviť tlaku na krku, mám pocit, že mi niečo ťahá a sťahuje krk, ako keby som mala oblečený rolák. Do toho veľká únava. Je možné, že sa mohli výsledky zhoršiť až v takomto pokročilom štádiu? Malo to u vás nejaký vplyv na záver tehotenstva? Na kontrolu som už objednaná. Ďakujem.

carduelis
27. okt 2022

Ja beriem lieky aj mimo tehu a v kazdom tehotenstve sa mi zhorsuju vysledky a beriem vyssie davky, na odbery chodim cca kazde 2 mesiace a vzdy mi navysuju. Takze ano, je mozne ze ti stupla hodnota. Ale zaroven 3. trimester pre mna byva uz taky ze som opat dost unavena ako pocas prvych tyzdnov, takze moze aj nemusi to byt tym 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre