Zhoršené prietoky v 28. týždni

atija1
16. nov 2015

Dnes mi doktor oznamil,ze mam zhorsene prietoky a ze dufa ze to dotiahneme aspon do 34tt...o jedno dieta som uz prisla v 26tt koli prietokom...mali ste nieco take a dotiahli ste to do 40tt? Velmi sa bojim...

skaciatko
16. nov 2015

@atija1 ja som mala zhorsene prietoky, myslim ze tiez tak okolo 30 tt. a dotiahla som to do 38 + 3tt. a to som cca tyzden predtym bola v nemocke oddychovat. dr ma tam sice chcela uz o tyzden skor, ale kedze som doma mala jedno dieta, nebolo mozne.. ale v pohode sme to zvladli aj ja aj drobec. v nemocke mi kontrolovali prietoky 3x denne. dr sa snazila to podrzat do toho 38tt. a ked som sa uz presiel 38tt uz som sa aj zacala otvarat, tak mi pustila vodu lebo hovorila, ze aj tak by to uz prislo, len ze to takto urychlia a aj bolo. o 9tej rano mi pustili vodu a o 13.40 sa mi narodil drobec. mal 2830 g a 46 cm. budes asi musiet viacej oddychovat a hlavne byt v klude a nestresovat sa.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre