Zhoršená alergia pred termínom pôrodu

budulinka12
3. sep 2023

Ahojte Maminy, za pár dni mám termín pôrodu a za posledný týždeň sa mi výrazne zhoršila alergia.. či už potravinova alebo na pele. Samozrejme lekár o tom vie, no žiaľ momentálne to nijako neriešime vraj treba vydržať.. prosím upravilo sa to po pôrode a je to len hormonálne? Pripadne viete mi niečo odporučiť čo mi na tých pár dni pomôže? (Lekár mi nevedel povedať čo na to)

anavixy
3. sep 2023

Ale ved antihistaminika su v tehotenstve povolene, niektore urcite, ak nie vsetky alebo velka vacsina 🤷🏻‍♀️ s akym lekarm si to riesila, ked nevedel co ti dat?

budulinka12
autor
3. sep 2023

@anavixy moje bežné antihistaminiká mi v tehotenstve absolútne prestali účinkovať. Riešila som to so všeobecným.

anavixy
3. sep 2023

@budulinka12 tak treba skusit ine, inu generaciu mozno.. skus gynekologa alebo alergologa, nech to mas poriesene do porodu, hlavne teda ak mas aj nadchu atd 😏

budulinka12
autor
3. sep 2023

@anavixy ďakujem ❤️ alergológ nedvíha ale skúsim zajtra ešte toho gyndoša. Práve to že mám takú nádchu už, že mi zaľahlo v ušiach a točí sa hlava..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre