Ahojte ako dlho trvalo kým vám zabralo zelezo? Ja užívam už druhý mesiac globifer forte no únavu pociťujem stále som v 6tom mesiaci tehotenstva.
Náhle pocity únavy som mala aj napriek dobrým výsledkom železa.
@ivangeline toto je pravda. Ze aj keď zelezo beriem 2 mesiace uz skoro, tak únavu pociťujem stále aj keď nie tak často a intenzívne
@ivangeline ja ho mam stále znížené
Skús piť buď čučoriedkovy sirup alebo ja si dávam do čaju každý deň trstinovú melasu, má veľa železa je ju dostať v dmke za 4€ a je super ❤️
@jessi06 ahoj, mne zistili silnú anemiu a začala som užívať sirup Iron fruit od Dr.max a po 3 týždňoch sa mi to radikálne zlepšilo. Je to chutné a dobre sa vstrebáva. Dôležité je ale vyhýbať sa aj potravinám ktoré zabraňujú správnemu vstrebávaniu železa. Ja sa vyhýbam mliečnym výrobkom, káve, čaju, vajíčka, kuracine a morčacine. Má to veľa bielkovín. Nahradila som divinou a hovädzím. A treba mať dobrý pitný režim a vlákninu lebo z toho železa môže zapekat.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj globifer mi nezaberal, mam predpísaný tardyferon. Skus sa spýtať dr.
Veľa zdravia