Ahojte som v 26.tt a uz asi 3 tyzdne ma trapi zeleny vytok samozrejme ze som stym bola aj u doktora dal mi macmiror mast ale ziadna zmena bola som aj v nemocnici hospitalizovana koly ladvinovej kolike a tiez som im spomenula aj ten vytok ale nikto mi na to nic nepovedal neni to vytok ktory by som mala aj na nohavickach ale po pouziti wc ked sa utrem aj v zachode su take zelene kusky ako hlien. Mate stym niektora skusenost co by to mohlo byt?
@1angelika akoze ja som to predtym nemala len od kedy som bola v nemocnici stymi ladvinami pred 3 tyzdnami od vtedy to mam stale uz som si robila aj rosalgin vyplachy jem probiotika a nic mi nepomaha nesvrbi ma to nezapacha ale vsade citam ze zeleny vytok je zle a znaci to infekciu a ked mi gyn naposledy robil ster povedal ze je to ciste tak ja uz vazne neviem aj tak sa obavam
ja ťa chápem, mala som to isté, tiež sa mi to nezdalo v poriadku..no doktor ma ubezpečoval, že je to Ok a aj bábo sa narodilo zdravé. Predtým som tento problem nikdy nemala. Ak sa bojíš choď ku gynekológovi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj aj ja som to mala celé tehu, lekárovi som to hovorila, on stále, že to je Ok, nič chorobné. Mne to bolo dosť nepríjemné keďže som deň, noc musela mať vložku. Na konci tehu (leto) som mu hovorila, že už mi to fakt veľmi vadí tak mi predpísal nejaké tablety na vkladanie a hneď to prešlo..tak som mala aspoň posledný mesiac pokoj.