Som v 37tt a od včera mam taky akoby zeleno žltý hlien na nohavičkách večer bol hustý no dnes je skôr vodový
@mmmj uplne jemnunky nádych zelenej (teda podla sveta v kupelke ) no na priamom svetle teraz som kula je zltý
@oktobermimi je to normalne urcite 🙂 ale ak si niesi ista tak skoc k dr pripadne na pohotovost
@nikolet_89 práveže volala som a dostala som odpoveď ze je to normálne ( je to asi 5minut) ale neviem čo mam teraz čkať :/ či už sa mam chystať alebo mám ešte čas... :/
Zlta je v pohode 🙂 Uvolnenie hlienovej zatky nemusi este znamenat nic, ale ja moze. Veci si nachystat mozes, ale v pohode to este moze trvat par tyzdnov...
Je to urcite OK.
ano, je to normalne 🙂
@oktobermimi no veci maj uz prichystane mozes zacat rodit o hodinu a mozes aj o 2 tyzdne 🙂
@mmmj
@nikolet_89
leb cítim ako my brúsko zacína tvrdnúť.. krýže neriešim tie ma bolia dlho a v podbrúšku akoby ked som mala menzes také to pichanie.. :/
@oktobermimi mna zacali boliet krize a sem tam ma zabolelo v podbrusku tak som radsej sla...a uz si ma nechali o dva dni sa mala narodila lebo to boli zaciatocne kontrakcie v mojom pripade, pozri pockaj a keby ta bolest zosilnela co i len o trochu tak pre istotu zbehni na pohotovost napoja ta a zistia ci sa porod zacina alebo nie...jedine riziko ze ak to este nezacina je mozne ze si ta uz nechaju v nemocnici ale tak aspon budes na miesto, ked to vypukne 😉
@nikolet_89 to som potrebovala vedieť že čo mam robiť 🙂 no skúsim teda do zajtra počkať a uvidím a to nprejde tak pôjdem 🙂 jooj dufam že ak plany poplach že si ma tam ešte nnechajú :( nemocnica moja nočná mora :( a ihly akoby hrom udrel :(
@oktobermimi mne odchadzala hlienova zatka na etapy...a stale som len cakala, ze uz to urcite pride...trvalo to 12 dni, no nakoniec som sa dockala... 😉
@soniatko pfú 12 dní ? ... mne je to nepríjemne už druhý deň 😀 nieto aby to ešte toľko trvalo 🙂 dúfam že nanajvýš tak týždeň 😀
Ja si myslim, ze aj keby to bol zaciatok porodu, tak ak je vsetko OK, to znamena, ze to nie je ani predcasne, alebo nemas ine problemy, nevidim dovod tvrdnut v nemocnici a nechavat si pichat infuzky....doma je lepsie, aj psychika robi svoje.Drzim palce, urcite to bude OK.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
možno hlienova zátka. neviem, či by mala byť zelená, ale inak je to normálne, uvolnuje sa na konci tehotenstva