Zelenkavý hrčkatý výtok

cemmimi
20. sep 2013

ahojte, som v 11 týždni tehotenstva a už dva dni mám zelenkavý hrčkovitý výtok a moč je tiež taký skôr zelený....pred týždňom som bola u gynekolog. a robila mi vyšetrenie z moču..tiež som mala taký divný priesvitno -zelený moč, zatiaľ žiadny výtok, ten výtok mi začal teraz....moč mám stále taký istý, vtedy mi povedala, že výsledy z moču sú v poriadku.....nič ma nebolí, len chcem vedieť, či ste to niektorá mala....dakujem vám a prajem všetko dobré 🙂

anjelicek26
20. sep 2013

@cemmimi - farbu mocu mozu sposobit aj lieky, ktore beries -- napriklad tehu vitaminy s b-kom sfarbuju moc do silno zlta... ja byt tebou ten rozbor dam zopakovat, pre istotu.

katarina104
20. sep 2013

@cemmimi moze to byt aj hlien, ak ta nesvrbi a nezapacha, nepali...ak ano, bude to nejaka infekcia, tak to bude nutne liecit, hlavne ak si tehu 😉

cemmimi
autor
20. sep 2013

nezapácha, nesvrbí.....vyplašila má tá farba a hrčkovitosť......bereime vitamíny Ladeevita...dám si to skontrolovať ešte raz...dakujem Vám....

kuwait
21. sep 2013

zelenkavy moc moze byt ked pijes vela bylinkoveho caju ale zelenkavy vytok to je infekcia,zapal

cukrik580
21. sep 2013

@kuwait nnemusi to byt hned zapal ani infekcia...ja mam tiez vytok nie biely ale niekedy ma tiez farbu do zrlena a je to vporiadku...nic mi nie je sme zdravi...nezapacha.nesvrbi moze to byt jedlom a vitaminmi 😉 treba to spomenut dokymu 😉 on uzna za vhodne ci je normalny alebo nie 😉 prajem vela stasticka a nech to dotiahneme do uspesneho konca 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre