ahojte, som v 11 týždni tehotenstva a už dva dni mám zelenkavý hrčkovitý výtok a moč je tiež taký skôr zelený....pred týždňom som bola u gynekolog. a robila mi vyšetrenie z moču..tiež som mala taký divný priesvitno -zelený moč, zatiaľ žiadny výtok, ten výtok mi začal teraz....moč mám stále taký istý, vtedy mi povedala, že výsledy z moču sú v poriadku.....nič ma nebolí, len chcem vedieť, či ste to niektorá mala....dakujem vám a prajem všetko dobré 🙂
@cemmimi moze to byt aj hlien, ak ta nesvrbi a nezapacha, nepali...ak ano, bude to nejaka infekcia, tak to bude nutne liecit, hlavne ak si tehu 😉
nezapácha, nesvrbí.....vyplašila má tá farba a hrčkovitosť......bereime vitamíny Ladeevita...dám si to skontrolovať ešte raz...dakujem Vám....
zelenkavy moc moze byt ked pijes vela bylinkoveho caju ale zelenkavy vytok to je infekcia,zapal
@kuwait nnemusi to byt hned zapal ani infekcia...ja mam tiez vytok nie biely ale niekedy ma tiez farbu do zrlena a je to vporiadku...nic mi nie je sme zdravi...nezapacha.nesvrbi moze to byt jedlom a vitaminmi 😉 treba to spomenut dokymu 😉 on uzna za vhodne ci je normalny alebo nie 😉 prajem vela stasticka a nech to dotiahneme do uspesneho konca 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@cemmimi - farbu mocu mozu sposobit aj lieky, ktore beries -- napriklad tehu vitaminy s b-kom sfarbuju moc do silno zlta... ja byt tebou ten rozbor dam zopakovat, pre istotu.