Zelená stolica v 40. týždni

ivetka1981
22. dec 2016

už 3 dni ma preháňa..6-8x denne..mám zelenu stolicu..som v 40tt..čo to je??

sardinka336
22. dec 2016

@ivetka1981 asi sračka ne? čo my vieme čo to je? chod k doktorovi...tu ti nikto nepovie čo to je., zvlášť v tehotenstve treba byt opatrnejší. Zavolaj svojmu gyndarovi alebo smer pohotovost. Zelena stolica moze byt nejaky infekt...

janickadr
22. dec 2016

Mozno salmoneloza. Vtedy byva stolica spravidla hnackovita a zelena...

lucik284
22. dec 2016

@ivetka1981 len tak pre istotu - možno je to len banalita nejedla si doma robenú a poťahovanú tortu, kde bol poťah prifarbovaný potravinárskymi farbami? Ja som mala zelenú stolicu pri svojom prvom experimentovaní s mmf hmotou, kde som nasipala poriadne veľa práškovej farby a tiež som pár dní potom mala stolicu zelenú , keďže som tú hmotu neustále ochutnávala a snažila sa nejako stiahnúť sladkosť tej hmoty...

sardinka336
22. dec 2016

@lucik284 a prehanalo ta x krat denne?

xstelinka
22. dec 2016

@ivetka1981 Zelená stolica môže byť aj zo železa, neberies ho? Začalo ti to dnes? Lebo mňa tak riadne poprehanalo v deň pôrodu.

lucik284
22. dec 2016

@sardinka336 preháňanie a tá farba spolu nemusia súvisieť...

sardinka336
22. dec 2016

@lucik284 ak ma niekto 3 dni sračku tak pochybujem ze olizuje denne zeleny potah na tortu...ale tak mna uz na koniku nič neprekvapi.
Predpokladam, ze kočka je na diete...ako kazdy kto hnačkuje - suchare, čaj..banan...atd...

janinah
22. dec 2016

salmonela...shigella...alebo dáky iný bacil....treba výter z konečníka...horúčka je?

bocianka123
22. dec 2016

smer lekár, potom pôrodnica.. a porodiť .. nič iné ti ja neporadím... najskôr železo, ale pri ňom asi nie prehánky... ak ťa takto preháňa dlho, už je všetko von, všetky živiny, aj farbivo, tak sa ani tej farbe nečuduj a hybaj k lekárovi .. a potom rodiť... .. my ti neporadíme.

ivetka1981
autor
22. dec 2016

Nie som ani na diete,nehnackujem,nepapam tortu,neuzivam ani zelexo....vraj to je predzvest bliziaceho sa porodu...

janinah
22. dec 2016

@ivetka1981 to som v živote nepočula,radšej zavolaj nejakému lekárovi

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bocianka123
23. dec 2016

@miriam11 inak môže byť aj farba, lebo ja som to tiež tak mala.. hoci ja som užívala železo. ale mala som podobné prejavy, ako @ivetka1981 ... a o pár dní bolo dieťa na svete.. hoc predčasne..

bocianka123
23. dec 2016

@ivetka1981 tak už hybaj rodiť..

slunce3
23. dec 2016

Ja som brala sorbifer a mala som rpi nom zelene a redsie, nie riedke ale ziadna zapcja a maksie ako bezne ale prehanky mozu byt aj predzvest porodu, uspni si horucu vanu a bez rodit 👍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre