Zdúrený pysk s hrčkami v 22. týždni

ruthike
8. jún 2015

Ahojte baby,

Prosim mate niekto skusenost so zdurenym pyskom (ale len jednym) pocas tehotenstva? Ja som v 22 tyzdni a na lavom pysku dole sa mi urobili dve makke hrcky od seba asi centimeter. Pysk je opuchnuty. Pri prvom tehotenstve som sa na tej strane natrhla a zasivali ma aj ked sa to pekne zahojiko. Zijem v anglicko a musim najprv k obvodakovi, aby ma odporucil na gyndu. A to potrva asi 6 tyzdnov.Tu predporodnu starostlivost nevedie lekar ale porodna sestra a ony vaginalne prehliadky nevyjonavaju obvykle:( tak ma poslali tiez k obvodakovi. Neviem nakolko bude vediet obvodak posudit, co to je, preto by som velmi ocenila podobne skusenosti. Som dost vystrasena

lilimoni
8. jún 2015

@ruthike nejaky zapal to bude. Nesparila si sa ?

ada12345
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ruthike
autor
8. jún 2015

@lilimoni praveze vobec nie, udrziavam aj dobru hygienu, napisem co mi obvidak povie, hadam to niekomu pomoze

ruthike
autor
8. jún 2015

Tak obvodak mi moc neporadil, ze vraj to nie je infekcia, ale inac, ze nevie. Hadam porodna sestra bude vediet viac.Inac,ak ma niekto podobny problem moze to bude Bartoliho cysta, varix ako tu uz bolo spominane, alebo sprievodny jav tehotenstva.Teda to som si nasla na nete

lilimoni
8. jún 2015

@ruthike ono sa niekedy staci bpv aute spotit a hned sa tam moze nieco lapit 😖 neviem, ci to u vas maju ale repik by ti na to neuskodil alebo nejake aloe vera 🙂

ruthike
autor
8. jún 2015

@lilimoni Repik milujem, akurat mi dosli zasoby z sk, aloe vera si kupim, dakujem za rady

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre