Zdravim maminky, prosim poradte mi,ci je v poriadku ked od druheho trimestra sa mi strasne toci hlava, casto mam zavraty a citim sa dezorientovane aj napriek tomu, ze pijem vela tekutin.Dakujem za kazdu odpoved 😉
@szpiellman Nemusi to byt vobec v poriadku. Ries to u lekarov.
@lusyke dakujem za reakciu, ja mam odjakziva velmi nizky tlak, nikdy som nemala normal. Mate pravdu najlepsie je lezkat s vyloz.nohami 😄
@charity urcite ho navstivim, aspon kuknem babo,ako mi rastie
@szpiellman Nemyslela som gynekologa, ale neurologa, ORL,... Poznas pocit z nizkeho tlaku. Si si ista, ze toto je tiez z nizkeho tlaku? U mna nizky tlak robil tmu pred ocami a potrebu lahnut si, aby som neomdlela. Ale krute tocenia hlavy a dokonca dezorientacia u mna k nizkemu tlaku nepatrili. Tam by som zvazovala ine dg.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@szpiellman Ja som to mavala, moja mama tiez. To je nizky tlak. Aky ti namerali na poradni? Inak to nieje nic vazne...po porode sa to zase upravi. Len si musis davat na seba pozor a radsej robit pomalsie pohyby.