Ahojte, už tyzden pociťujem extrémne závraty. Či sedím, ležím alebo stojím. Nemôžem ležať ani na ľavej starne, je mi zle na odpadnutie. Momentálne som v 31tt, beriem aj železo. Mala som nižší hemoglobín. Tlak mám ok, okolo 115/70. Je to normálne v tehotenstve ?
Ak mas nizky hemoglobin mozes mat nabeh na anemiu a su potrebne infuzie...nie je to sranda ..urcite s tym chod
@lucinka5051 krv mi brali v 28tt, všetko bolo ok len hemoglobín bol mierne nižší 110. Beriem na to železo
No ono sa to moze menit zo dna na den...treba to zas pozriet ... zavraty nie su v poriadku..
to moze byt vela veci, ale nemyslim si, ze je to z tehotenstva. urcite zbehni za lekarom. moze to byt aj z nervu v krcnej chrbtici napriklad. alebo ten hemoglobin..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Zavraty sem tam ano ale ak ich mas stale urcite by som to riesila s lekarom... hemoglobin mas aky ? Tlak mas nizsi ale su ludia ktori maju taky tlak bezne...byt tebou urcite idem za lekarom sa poradit nech ti prekontroluje krv a ostatme veci