Ahojte,zajtra idem k lekárovi,po tom,čo sa dnes stalo,ale chcem sa spýtať ci nejaká s tým nemá skúsenosti.Od januára-februára som mala občas závraty,pocit na odpadnutie,no poslednú dobu sa to zhoršuje ,mám to aj 3-4 x denne.Dnes to uz dopadlo tak,zebsom nedovarila obed,došlo mi strasne zle,zatocika sa mi hlava,rozbuchalo srdce a bolo mi na vracanie,cítila som neuveriteľnú slabosť.Tak zle ako dnes mi ešte nebolo.Išli sme na pohotovosť,no kým sme tam došli,prešlo mi to,povedali,ze je.to.v 33.tyz normálne a hotovo.Potom mi uz bolo ok,no mne sa to nepáči,zajtra sa chystám za svojim gynekologom tak som zvedavá čo mi na to povie.Nemáte z tým niektora skúsenosť?Bojim sa,ze to ublíži malej.Ďakujem.
daj si vyšetriť krvny tlak...aj moč na bielkoviny...ženy v 2.a 3trimestri mávaju taketo problemy aj pri preeklampsii....pozor nato...to sa nesmie zanedbať takže určite to povedz gyndošovi...daj vediet ako to dopadlo...
@sunny15 bola som u 3 gynekologov dvaja mi povedali,ze je to ok a jeden má odporučil na interné a neurologického kompletne vyšetrenie takze v stredu idem uvidíme co zistia.Ale mala je docela ok,len môj gynekológ tvrdí,ze som v 32.tyz a ostatní gynekologovia,ze bud je mala extrémne veľká alebo som uz na prelome 34-35tyz tak neviem uz čo si mám myslieť :(
az take silne zavrate podla mna normalne nie su. ja som mavala z unavy alebo nizkeho tlaku. ale len trosku. jednoducho som si na chvilu sadla, napila sa vody a snazila sa oddychovat. inak oddych je naj. znama mala taketo stavy z nedostatku zeleza. akonahle sa jej zelezo zlepsilo, aj stavy presli. odporucam odber krvi, v tehotentsvte sa nemoze nic zanedbat, takze sa nedaj odbit. aby si to neskor nemusela lutovat. drzim palce! a hlavne teda klud a oddych!
@henikapetko sice aj ja som mala v tehu zavrate ale z nizkeho tlaku a stacilo si sadnuť...ale ty určite pobehaj lekarov...a velkost babetka...nooousg sa moze mylit aj o 700g takze klud 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@henikapetko mohlo by to byt aj nieco taketo - http://casprezeny.azet.sk/clanok/99185/histamin... ved uvidis, co lekar na to, toto mi napadlo prave preto, ze to maloktoremu lekarovi asi napadne 😉