Ahoj maminky. Ako ste riešili závrate počas tehu? Ja som 6tt a od noci mám závrate a bolí ma trochu aj hlava. Dala som si magnézko, to pomohlo ale iba trošku. Vody pijem dost, cca 2,5 litra na den. Mali ste niektorá? Čo vám pomohlo?
@zuzkalujza ja som mala tiež závraty ale prešlo to, skús si dať skontrolovať aj zelezo
@zuzkalujza uprimne mne nepomohlo nic vracala som v kuse az do konca 5 mesiaca aj teraz si sem tam grcnem na bolest hlavy kludne daj paralen
@zuzu1994 Zuzi, ja ale negrcam a ani mi nie je zle takto. Len tie zavrate par dni :(
@zuzkalujza ahoj, ja som v 6.tt a tiez mam vkuse zavraty. Pomaha mi, ked si na chvilu lahnem na gauc, alebo sadnem na cerstvy vzduch (ked som v praci). Ale je to mizeria😂, clovek sa citi, ako keby ho presiel parny valec...
@popolusska je to des. Ja som PN teraz, lebo som trosku spinila 2 dni tak pre istotu do dalsej kontroli ma nechal doma. Takze si mozem aspon lahnut castejsie. No ked sa vratim do prace neviem neviem ako to dam. Snad sa to zlepsi trochu dovtedy.
ja ich mam ked lezim na chrbte 🙂 mozem bud sediet, alebo lezat na boku. mala som to rovnako aj pri prvom...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano ja v druhom a kvoli tomu ma aj lekarka vypisala, lebo som ich mavala aj ked som sedela. Stale mi kazala nohy davat hore a aspon jednu kavu denne.