Ahojte dievčatá, dnes som bola v poradni alebo na poradni....a sestrička mi brala krv som v 12 ty. Na ten test Down a toto...zabudla som sa opýtať či si mám o výsledky volať alebo mi to povedia na ďalšej poradni?A však majú moje číslo tak keby bolo hádam niečo veľmi zle tak zavolajú nie?A ešte googlim, googlim, a podľa Vás môžem piť mätový čaj? Pijem 2šalky denne ...dakujem
matovy caj rozhodne nie....a ak by boli vysledky zle urcite ti zavolaju
Súhlasím s tým, čo píše @nttnnt
určite by volali...mne tak zavolali pri jednom tehu a rovno ma už aj čakal lístok na infekčné do nemocnice... som si aj poplakala ....
@deti95060810
@brezza
@1katus1
@tulipanicek
@nttnnt
@miskamicha Ahojte, pardon až teraz odpisujem . Včera som nebola domka. Vďaka za odpovede. Juuuj tej mäty sa teda budem musieť vzdať, ráno som si dala caro s mliekom a teraz premýšľam aký čajík si idem dať....nejaký ovocný asi....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vanda323 matovy caj by som nepila. Mata moze sposobit stahy maternice. Ak caj,tak lipovy ten pijem ja. Myslim ze ziadny problem, za tyzden si zavolaj o vysledok a nadiktuju ti presne cislo. Predpokladam ze ides resp.bola si na speci USG, asi ho robi tvoj gynekolog.