Zavedenie iných vaginálnych tabletiek v tehotenstve

lessia1717
28. dec 2016

Dobrý deň, chcela by som sa s vami poradiť.
Asi pred 2 týždňami mi našli hematón (krvnú zrazeninu) a môj gynekológ mi okrem ďalších liekov predpísal aj vaginálne čapíky MACMIROR Complex. Som v 24 týždni tehotenstva a užívam aj vitamíny LadyVita (tie sa normálne zapíjajú). Neviem ako sa mi to mohlo stať, ale po sprche som si zaviedla ako zvyčajne do pošvy čapík, ale nesprávny. Dala som si tie vitamíny LadyVita. Zistila som to až po tom, čo sa rozpustili a postupne som mala tmavý výtok. Tie lieky sú úplne čierne...Rýchlo som sa opláchla, aby so dostala von ešte to, čo ostalo. Bojím sa však, či som nemohla nejak ublížiť bábätku alebo či som si nemohla zaviesť nejakú infekciu alebo nejak inak uškodiť. Máte niektorá podobnú skúsenosť? Vopred ďakujem za akékoľvek reakcie.

sardinka336
28. dec 2016

@lessia1717 nie, podla mna si si nemohla nejako uškodit. Tmavy vytok bol sposobeny rozpušťajucou sa tabletou LadyVita kedze píšeš, ze su čierne. Nabuduce davaj viac pozor čo si ,,vkladaš do arane,,. Nestresuj, podla mna je všetko ok, stava sa no čo.

sibalka21
28. dec 2016

Su to vitaminy, cize pochybujem ze by ti to nejak mohlo uskodit.... Nestresuj sa zbytocne a nabuduce si davaj pozor na taketo veci.... Stava sa, urcite niesi prva ani posledna :D

lessia1717
autor
28. dec 2016

Ďakujem vám baby. Akurát som dnes ráno dostala telefón, že umrela manželova babka. Išla som do sprchy a asi v celom tom strese som si vôbec neuvedomila, aké lieky vlastne beriem. Ďakujem ešte raz.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre