Zaručené recepty na tehotenskú nádchu

sima1415
28. mar 2021

Ahojte , nemáte nejaké zaručené recepty na tehotenskú nádchu ? Pri malej som ju mala až v deviatom mesiaci takže sa to relatívne dalo ale teraz ju mám už vo štvrtom a idem sa zblázniť pri predstave že ju budem mať do konca tehotenstva. Na ORL sa v tejto dobe nedá dostať a gynekológ mi nič súce neporadil

sisabe
28. mar 2021

@sima1415 Ahojcek ja mám ten istý problém, akurát že ja som teraz vo 4 m a mám to už dva týždne a ked som sa pýtala tak iba morsku sol a slnanu vodu kloktat. Ide ma poraziť lebo najhoršie je to nad ránom a večer.

sima1415
autor
28. mar 2021

@sisabe mne to vôbec nepomáha ani detské kvapky a už to mám tri týždeň a najhoršie je to v noci , budím sa na to že sa dusím...

sruma
28. mar 2021

Ja som si urobila solny roztok a striekala do nosa. Pouzila som flasticku zo starych kvapiek. Pomohlo mi to. A najlepsie ze nie je to navykove a moze sa to pocas tehotenstva.

Stačí si prevariť 1 liter obyčajnej vody a nasypať doň 1 lyžičku soli, najlepšie morskej. Potom treba nechať roztok vychladnúť na izbovú teplotu a môžete aplikovať. Roztok môže stáť viac dní, až kým ho neminiete. Na úvod, resp. na skúšku, si môžete pripraviť aj menšie množstvo. Ak vám stačí 1/2 litra roztoku, nasypte doň ½ lyžičky soli, ak len 250 ml, pridajte si doň ¼ lyžičky morskej soli a podobne.

sruma
28. mar 2021

Aj inhalacia solnym roztokom je dobra.

sisabe
28. mar 2021

@sima1415 neviem ako ti pomôcť, no chvála bohu to nemám až také silné. Skús zavolať doktorovi pripade sa ešte v lekárni poradiť. Skoré uzdravenie ti prajem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre