Žienky zlaté, chcem sa spýtať. Keď ste boli tehotné zapekalo vás? Každý pobyt na WC je utrpenie. Viete mi poradiť čo na to. Existuje niečo čo sa dá kúpiť volne, alebo s tým musím ísť k lekárovi. Dakujem😁
@nikoletabodova slivkovy kompot, acidko, pri najhorsom glic.cipok
@nikoletabodova a neužívaš železo v tabletkovej forme? Mne to veľmi nepasovalo.. keď som tabletky vymenila za lyžičku melasy denne, tahini a červenú repu, hneď bolo všetko zasa v normale.
@nikoletabodova nererieš železo? Ak áno, je to z toho. Ja som mala rovnaký problém, nezapekal ma len Globifer. Inak treba nasadiť ovsené vločky, slivky, kapustovu vodu alebo rovno preháňadlo, vypytaj si v lekárni pre tehotné
@nikoletabodova áno, daj pozor na hemeroidy potom, ľahko sa pri pôrode spravia
@nikoletabodova ja nedam dopustit na slivkovu stavu Mivolis z DM. Ja som s tymto nikdy nemala problem ale ked som bola tehotna koniec ☹ potom som vycitala rady od bab a ze tato stava pomoze. Neverila som ale zazrak fakt, stale som ju musela mat doma. Rano a na vecer som si dala do hrnceka, do nej trosku teplej vody a super. Vyskusaj verim ze pomoze tak ako mne 🙂
@nikoletabodova ak berieš tabletky na železo, tak si k nim dokúp obyčajnú kyselinu listovú. Poradila mi lekárnička, zaberalo to.
Kysla kapusta a stava z nej 😉
@martina123s toto som skusala aj ja a potom ma z nej strasne zdulo a nic 😂
@4stanka4 😂😂 ja som letela do 20 minut 😂
@martina123s s nadejou som si to dala ved vsade pisali ze ma z nej prezenie...to hej...zdulo ma ako kravu a bolo 😂😂 teraz sa uz na tom smejem ale vtedy mi bolo do placu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Moja kamarátka ma taký istý problém, skúsila už všetko, aj čipky pre tehotné, aj slivky sušené, aj kompót, či kompótovú šťavu, jogurty ako actimel a pod. Ale bohužiaľ, moc to nepomáha... Skôr by som sa skúsila spýtať doktorky, alebo ako som kamoške poradila, nech si dá nejaké ovocie a zapije mliekom, aj kompót trebárs, veď ako sa hovorí, preháňaš ako čerešne s mliekom 😅 lenže ona chudatko máva aj bolesti, takže to radšej neriskovala...