Ahojte poradte čo na strašnú zápchu a nadúvanie🙏🙏
@zsuzsinka16 mne nepomahalo asi nic ani prehanadlo vhodne pre tehotne zeny a potom kupodivu baby v skupine odporucili - slivkova stava z DMky rano nalacno 1-1.5 dcl, k tomu lyzica lanovych semiacok zaliata horucou vodou a funguje mi to dodnes 🙂 a zvykla som si ranajkovat ovsene vlocky a tiez to pomaha 🤷♀️
@zsuzsinka16 Glycerinovy čipok si kúp... Pomôže a jak... Do chladničky a daj si každé 3 dni, keď máš zápchu... Aspon mne pomohol...
Na ako ti poviem, najedz sa čerešní, jahôd malín, sušené figy, slivky, šťavy, vlažná voda 2 litre počas celého dňa, večer teplý kúpeľ masáž brucha v smere hodinových ručičiek, cvičenie nohami, ak je veľmi zle gumovu rukavicu, manuálne vybrať stupel a potom dať ešte easylax, je to pre deti ale môžeš aj ty
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/eas...
@zsuzsinka16 ovsené vločky, ráno drvené ľanové semiačka a zapiť vodov, piť veľa vody, sušené slivky, hrušky, kúp si šťavu zo sušených sliviek v dm a to každý deň pi
@pribinak
@petamich
@aneta129
@marcellka32
@kkovacovak dakujem baby skúsim🙏
@zsuzsinka16 ked chces dnes kakat tak sibkuo tie Glycerinove čipky... Su lacné mozno 2e maximum.... Das si a do 3h ides kakat smelo... Ja mam 18 dňové bábätko a po sekcii nemôžem tlačiť veľmi tak mi dali tie čipky a ked, nemam stolicu dlhšie ako 2 dni uz si ho dávam aby som potom na 3 den neumierala na wc od bolesti...
@zsuzsinka16 hrozno
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zsuzsinka16 ráno pohár teplej vody na lacno. Nie vlažnej ale teplej. Kúp si kvalitne probiotiká.